Kleur bekennen en dromen waarmaken op het paradijselijke Bali!


Toen ik wakker werd in mijn droom op Bali wist ik 1 ding heel zeker: mijn volgende droomreis ging niet meer alleen over kleur bekennen voor mezelf, maar over heel veel mensen inspireren om een kleurrijk leven te leven. Want ik geloof dat als je steeds een stapje zet, je in staat bent tot magische veranderingen in het leven van alledag. 


Ik maakte een plan en een jaar later gaf ik training op een prachtig Balinees dakterras met uitzicht over de rijstvelden. Leef mee en lees in dit fijne e-book de persoonlijke verhalen van Tatianna, Arlette, Annemiek en ondergetekende. Met dit e-book laat ik jou meegenieten en wil ik je inspireren om buiten de lijntjes te kleuren, zodat we straks samen dromen waarmaken. Hoe gaaf is dat?

 
Met Lie(f)s

P.S. Wil jij nu al meer informatie over zelf kleurtraining op Bali volgen en kleurcoach worden? Lees dan HIER verder.

Stap 1 is gelukt! Controleer nu je mailbox.