Wil jij:

Ja, dat wil ik!

.

Wat houdt de opleiding in?

De Colour Comfort Methode legt uit en interpreteert hoe kleur ons beïnvloedt in ons dagelijks leven op verschillende manieren. Je kleurkeuze heeft invloed op emoties en gevoel en ze kunnen veel over je onthullen. Ze geven informatie over hoe anderen zich gedragen of reageren. Ik leer je de taal van kleur spreken en interpreteren zodat jij er persoonlijk van groeit én jij het in kunt zetten in je werk en voor je klanten.

Wat zijn de resultaten van deze 5-daagse opleiding?

Het verschil in de Colour Comfort methode t.o.v. andere methodes is dat we heel veel aandacht besteden aan het voelen van de kleur. Theorie krijg je overal en je kunt natuurlijk ook veel vinden op het internet, maar juist door de kleur te voelen en te ervaren, weet je wat kleur met je doet. EN om je een fijne indruk te geven heb ik een ebook voor je geschreven.

 Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth –
J. Whitmore

Tijdens de opleiding maak je een prachtig en heel persoonlijk werkboek, een art-journal in kleur, je kunt hier je leven lang naar terug pakken. Mijn coaching tijdens de lessen leert jou om je kleurkennis in te zetten in zowel je werk- als persoonlijke situatie. Deze opleiding transformeert jouw werk en je leven! Naast de opleiding heb ik extra ruimte voor je gereserveerd voor een exclusieve colour comfort sessie, een Doorbraaksessie. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat je ook werkelijk ervaart wat deze methode bij je in beweging brengt. Je kunt hier alles lezen over deze unieke sessie.

Ja, dat wil ik!

.

Voor wie?
Deze opleiding is geschikt voor therapeuten, coaches, kindercoaches, leidinggevende, imago stylisten, kleurconsulenten, ontwerpers/designers, visagisten, binnenhuisarchitecten, grafisch vormgevers, illustratoren, fotografen, en iedereen die met kleur werkt of de invloed ervan wil ervaren.

“Je kleurkeuzes van vandaag bepalen je ervaringen van morgen”

elke-dag-is-een-goeie-dag

Praktische informatie

Ja, dat wil ik! Reserveer mijn plek.

Agenda 2018/2019

Kleurcoach opleiding op Bali
Je kunt deze opleiding ook op Bali volgen! Hoe gaaf is dat? Laat het me weten als je belangstelling hebt voor april 2019 van 1 of module 2. Ga je mee naar Bali? Lees hier meer informatie.

 

Kleurcoach opleiding op maat
In bijzondere gevallen, zoals incompany of privéles, overleggen we over de data van de cursusdagen en ontvang je ene offerte op maat. Neem dus gerust contact met me op.

Verder studeren?
Meer informatie over de volgende modules en de methodiek van de Colour Comfort Methode vind je bij mijn opleider Thelma van de Werf: colourcomfort.com. 

“ Ken je kleuren, ken jezelf. Verander je kleuren, verander je leven.

 

Wie ben ik? Anne-Lies

Ik ben Anne-Lies Smal, de eigenaar van Bloei! Ik heb jarenlang ervaring als coach en leef voor kleur, daar kom ik mijn bed voor uit, daar bloei ik van op. Mijn bedrijf staat dan ook voor kleur bij persoonlijke ontwikkeling. Ik stimuleer mijn klanten door kleur als coachtool te gebruiken en hun levenspad positief in te kleuren. Ik vind het fantastisch om te laten ervaren dat je alles in je hebt om tot volle Bloei! te komen. Dat maakt de wereld pas echt kleurrijk! Mijn missie is: ‘In 2020 kent heel Nederland de taal van kleur!’
De methode Colour Comfort zie ik als het krachtigste woordenboek van kleur, met vertalingen op jouw lijf geschreven, voor wie en wat jij wilt zijn in het leven!

 

 

Wat zeggen de deelnemers van Bloei!?

“ Anne-Lies is een fantastische trainer, die met veel rust en empathie haar kennis en kunde met je deelt. Ze stelt zich echt coachend op en laat je zelf zoveel mogelijk de antwoorden geven (of tot je laten komen door te voelen). Ik voel me bevoorrecht dat ik les van haar heb mogen hebben. Ze is een geweldig mooi mens met een heel fijn charisma. En haar persoonlijke touch, zoals mooie kleine teksten op kaartjes en de toegestuurde ansichtkaarten vond ik ook geweldig en ontroerend om te ontvangen. Cadeautjes!

Ook vind ik het heel goed en fijn dat Anne-Lies zo intuïtief werkt en expert is op het gebied van verbeelden van emoties en verlangens in de vorm van visonboard. Het vormgeven van de boodschappen uit de meditatie, door te scheuren uit de tijdschriften en te plakken in je persoonlijke werkboek, was voor mij de perfecte vorm hierbij. De lessen smaakten dan ook elke keer naar meer. Ze maakten mij gretig om nog veel meer over kleur te leren. Vanuit mijn vak als kleurconsulent wist ik uiteraard dat de impact van kleur zeer groot is op de mens. Maar dat kleur als element zo diep kan ingrijpen op je (dagelijks) leven en alles wat uit je keuze voor bepaalde kleuren voortvloeit, daarvan had ik slechts een vaag beeld vooraf. Een geweldige eye-opener! 

De warme, liefdevolle en professionele aanpak van coach Anne-Lies gaf mij een heel bijzonder gevoel tijdens ons samenzijn. Ik wilde op dat moment nergens anders zijn dan op die fijne, kleurrijke werkplek. Haar kennis heb ik gretig in mij opgenomen en de rust en ruimte die zij biedt om jou zelf tot inzichten te laten komen, is ongelooflijk fijn. Ook was ik diep geraakt door de meditaties per kleur; er kwamen veel (onvermoede) emoties en boodschappen boven, waar ik heel veel aan heb gehad.
Pip Bronkhorst –  Kleureka

 

Ik ben in de ban geraakt door de werking, de kracht en de mogelijkheden van kleur. Mijn motivatie om kleur in te zetten in het contact met mijn doelgroep is enorm gegroeid. Het moedigt me aan om er mee aan de slag te gaan. 2. Wat is je het meest bijgebleven of heeft je het meest geraakt tijdens deze cursus? Dat de beleving van kleur zo persoonlijk is en vertaald kan worden naar dat wat de persoon nodig heeft en kan gebruiken. Prachtig!

Ik heb genoten van de liefde voor kleurr die jij, Anne-Lies , overbrengt naar ons als cursist. Geweldig dat ik alle ruimte heb gekregen om te doen wat voor mij nodig bleek/blijkt te zijn. Dat jij in staat bent om daarop af te stemmen en weer prikkelende vragen en opmerkingen te plaatsen. Dat in combinatie met je humor, gulheid en oprechte aandacht, heeft er toe bijgedragen dat er bij mij opschudding heeft voorgedaan. Dank je wel!   Karen Hettinga  –  Koffer van Kaat

 

 

Wat me het meest geraakt heeft is hoe kleuren voor me kunnen werken. Hoe kleur invloed op mij kan hebben en me kan ondersteunen om te groeien in de richting die ik graag wil. Ik zou deze cursus zeker aanraden als een mooie manier om je
zelfontwikkeling vorm en kleur te geven. Alle kennis die ik heb opgedaan, maakt de behoefte naar meer groter.
Oneindig nieuwsgierig naar alle andere aspecten die er rondom kleur zijn.

Anne-Lies maakte elke dag tot een ware ontdekkingsreis onder zeer kundige begeleiding. Door de manier waarop ze de lesstof behandelde en daarbij ruimte gaf voor onze eigen ontdekkingen, maakt dat de ontvangen informatie nog beter beklijft. Mijn eigen werkboek is daardoor een waardevol naslagwerk geworden naast de inhoudelijke cursusmap. Een 10….

Alles klopte voor mij. Een kundige trainer, interessante manier van lesgeven, goede documentatie, mooie werkvormen, inhoudelijk goede informatie. Anne-Lies heeft een prettige manier van informatie overbrengen en weet als geen ander een gevoel van veiligheid te creëren waardoor er vertrouwen ontstaat.  Monique Bosscher

 


Na Colorfall, kreeg al snel de smaak te pakken en schreef mij in voor
  colour comfort training en Wintertime en kies ik voor een kleurrijk leven

Voor ik hier aan begon had ik geen idee wat kleur voor mij kon betekenen, verder als een kleurenstyliste om mijn huis of make up te voorzien van een nieuwe look was ik niet gekomen, zeker niet dat kleur mij zou kunnen helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben niet zo consequent in het volgen van online trainingen maar zelfs als je er niet bewust mee bezig bent, komen de kleuren uit de training tot leven en ineens zijn ze overal. Ik vind het bijzonder om te merken dat kleur zo raakbaar kan zijn, dat de afwezige kleuren in mijn kast er niet zijn om redenen uit het verleden en opnieuw onderzocht mogen worden.  

Ik maakte niet alleen een reis door het seizoen met de daarbij horende kleuren, de reis gingverder dwars door mijn tijdlijn met de daarbij horende emoties en gevoelens, een bijzondere en mooie ervaring.
Anne-Lies is een bijzondere vrouw, die alle tijd en aandacht voor je heeft en een prettige sfeer weet te creëren waar iedereen zich prettig bij voelt. Ik ben dankbaar voor deze tijd en ervaringen.

Ik voel me heerlijk in de wonderlijke wereld van kleur, wat mij steeds een beetje meer bij mezelf brengt. Als jij er aan toe bent om stappen te zetten op het gebied van persoonlijke  ontwikkeling ben je bij Anne-Lies en Bloei zeker op het juiste adres.  Katja Boumans – Villa Lalalala

 

 

 

Ik ben erg blij dat Anne-Lies een van de trainers van de Colour Comfort Methode is omdat ze de materie op een professionele manier weet over te brengen en haar deelnemers tijdens de training op een warme en liefdevolle manier begeleidt. Ze blijft de deelnemers verder coachen tijdens het persoonlijk proces en verdieping van de psychologie van kleur. Anne-Lies kan haar kennis en expertise goed uitdragen en biedt tegelijkertijd de rust en de ruimte om de deelnemers zelf tot inzichten te laten komen. Zij slaagt erin om de informatie te delen op haar eigen unieke wijze oftwel met empathie en persoonlijke attenties. De deelnemers zijn altijd erg enthousiast over haar manier van les geven. Een ware colour coach en trainer in mijn opinie.
Thelma van der Werff – oprichter Colour Comfort

 

“Anne-Lies, heel erg bedankt voor je leuke en kleurrijke lessen, je inspirerende quotes en jouw stof tot nadenken. Je had een ‘luisterend-oog’ voor mijn creatieve hersenspinsels en wist precies wanneer je welke vraag moest stellen. Je bent een integere, inspirerende vrouw. Door nog bewuster met kleur om te gaan, de kleur te voelen, kan ik het nog beter inzetten bij het adviseren van mijn klanten. Ik kan jou, jouw trainingen en coaching van harte aanbevelen! “
Linda Thuijs –  Huisstijl ontwerpen

“Ik heb Anne-Lies betrokken bij de ontwikkeling van mijn logo. De grote verrassing was dat ik tijdens dit proces ook de kleur groen koos, een kleur die ik zelf niet aan mijn logo zou hebben toegevoegd. Anne-Lies heeft de gekozen kleuren vertaald naar de algemene kleurentaal. Deze vertaling bleek wonderwel overeen te komen met de waarden die ik voorsta. Daardoor is het logo echt ‘mijn’ logo geworden!”
Marjon van der Perk – Eigenaar Huizenengel

“Na mijn kennismaking met de methode Colour Comfort was ik helemaal om. Hoe kunnen kleuren precies vertellen wie je bent? Ik was zo versteld dat ik dacht, dit moet ik delen! Anne-Lies heeft een sprankelende persoonlijkheid, een heleboel enthousiasme en is ze geweldig in het herkennen en omschrijven van kleuren in persoonlijkheid.”
Danielle Looije  – Eigenaar Bureau Daan uitstraling / marketing / communicatie / logo / huisstijl / website