Ik neem je mee naar de magische kracht van kleur voor jou en jouw klanten!

Volg de opleiding tot kleurcoach en ik geef je een unieke methode waarmee jij als professional en als mens kunt verdiepen op gebied van kleur.

Tijdens deze verdiepingsopleiding werken we met de Colour Comfort Methode. Deze fantastische methode leert je alles over hoe kleur ons in ons dagelijks leven op verschillende manieren beïnvloedt. De methode werkt met de psychologie van kleur. Want wist je dat achter elke kleur een gevoel en emotie schuilt. Het laat je zien hoe je kleur kunt interpreteren? Wat het effect is van kleur en welke betekenis erbij hoort. En je leert hoe jij kleur als magische tool kunt inzetten voor anderen om zo de veranderingen die je zo graag wilt in je leven waar te maken. Kleur gaat direct naar je gevoel en laat je verstand verbluft achter!

 

Zo gaaf dat de deelnemers deze magische training beoordelen met een dikke 9. Ik ben trots!
Met Lie(f)s

Wil jij:


Dan is de opleiding tot Kleurcoach echt iets voor jou!

Juist als je ervoor kiest te willen verdiepen, het verschil te maken en je grenzen te verleggen.

Leer deze fijne methode en maak het verschil voor jezelf, in je werk en lever die extra touch aan jouw klanten, deelnemers, collega’s of wie je graag verder helpt in het leven op waardevolle wijze.

Met deze Module 1 en de andere Modules die ik nu ga volgen geef ik opnieuw vorm aan mezelf, mijn creativiteit, mijn gevoel en mijn leven.
Danielle van Dongen

Ja, dat wil ik ook!

Wat houdt de opleiding in?

De Colour Comfort Methode legt uit en interpreteert hoe kleur ons beïnvloedt in ons dagelijks leven op verschillende manieren. Je kleurkeuze heeft invloed op emoties en gevoel en ze kunnen veel over je onthullen. Ze geven informatie over hoe anderen zich gedragen of reageren. Ik leer je de taal van kleur spreken en interpreteren zodat jij er persoonlijk van groeit én jij het in kunt zetten in je werk en voor je klanten.


Module 1

In deze module maak je kennis met de betekenis van kleur iedere kleur. Het geeft je dieper inzicht in jezelf en in anderen. Met kleur kun je jouw boodschap vertalen en emoties beïnvloeden van jezelf en van de ander.

We gaan dieper in op de:

Wanneer je Module 1 hebt afgerond, weet je alles over de diverse aspecten van kleur. Je zult zien dat je veel bewustere keuzes kunt maken en kleur pro-actief zult gaan gebruiken

*Je kunt Module 1 los volgen met name als je (nog) niet met psychologie van kleur werkt maar aan alles voelt dat dit de manier is je eerste stap te zetten in kleur bij persoonlijke groei. Wil je er als professional mee aan de slag en verdiepen op het onderwerp kleur. Dan adviseer ik je om de volledige opleiding te volgen.

Anne-Lies is een wijze vrouw doorspekt met ervaring en kennis. Ze kon feilloos haar vinger op de gekleurde plek leggen en stelde rake vragen. De groep bestond uit enthousiaste, leergierige vrouwen die zich maar al te graag wentelden in de kleuren die we aangeboden kregen. Wat een veilige, fijne groep. Ik geef de training een 9, het was een 10 geweest als hij nog dubbel zolang duurde! Dolgraag vervolg, dit was nog maar het veelbelovende begin – Rachel Ooft


Module 2

In deze module gaan we nog dieper in op betekenis van de 17 kleuren en leer je de 9 aspecten van iedere kleur. Dit geeft je inzicht in je eigen bewuste en onbewuste gedragspatronen en die van anderen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Bij het afronden van Module 2 heb je duidelijkheid en inzicht in hoe je kleur kunt interpreteren en voor jouzelf, je omgeving en/of je (potentiële) klanten. Je leert onbewuste gedragspatronen herkennen en deze te veranderen of aan te passen door kleurgebruik.

In deze module ga je ook daadwerkelijk aan de slag met proefpersonen zodat je heel goed kunt ervaren hoe de sessies werken en hoe je de indrukwekkende invloed kunt adviseren.

Als ik deze afslag nu niet genomen had, dan was dit fijne, inspirerende gevoel van welkom thuis bij mijzelf in de wereld van kleur er (nog) niet geweest. Alle Liefs, Esther Oldenziel


Module 3

Als professionele kleurcoach kun je sneller en dieper inzicht krijgen in jouw klanten  en ze begeleiden in hun transformatie. De Colour Comfort Methode is een makkelijk toepasbare tool om te begrijpen hoe jouw klant in het leven staat en welke struikelblokken er in de weg staan om tot optimaal resultaat te komen. De Methode is speciaal ontwikkeld om in (soms in combinatie met een andere vormen van coaching) snel tot de kern en oplossing te komen.

We behandelen de volgende onderwerpen:

Na succesvolle afronding van Module 3 weet je precies hoe je Colour Comfort methode in kunt zetten voor jouw klanten. Na afloop ontvang je een certificaat waarmee jij je officieel Colour Comfort kleurcoach mag noemen.

Wil jij een kleurrijk leven? Kies dan als Christi, Ellen, Helma, Ilonka en Demi voor de opleiding Colour coach en maak het leven van jou en de andere inspirerend en vooral bloeiend!

TIP: Ik zie steeds meer bedrijven, gemeente en overheidsinstellingen die graag hun werknemers goed in de vel zien zitten en helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom de investering voor hun rekening nemen. Hoe mooi is dat? Vergeet dus niet je werkgever in te lichten of te betrekken in je kleurrijke toevoeging of carrière.

Het resultaat:

Ja, dat wil ik!


Certificering

Voor elke module krijg je een officieel certificaat bij volledige aanwezigheid en afronding van de opdrachten.


Voor wie is deze opleiding?

De colour comfort methode is geschikt voor iedereen die wil verdiepen en meer wil weten over de kracht van kleur. Maar het mooie aan deze methode is dat jij het als professional ook kunt inzetten voor jouw klanten.

Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor de volgende professionals:
therapeuten
coaches
onderwijzers/onderwijzeressen
kindercoaches
imago-stylisten
kleurconsulenten
ontwerpers/designers,
visagisten
binnenhuisarchitecten
grafisch vormgevers
illustratoren
fotografen
marketiers, managers, leidinggevende en iedereen die met kleur werkt of eigenlijk gewoon echt heel graag de invloed ervan wil ervaren.

Gebruik jij de taal van kleur (nog) niet in jouw professionele leven? Maar ben je gefascineerd door de kracht en het effect van kleur en voel je de behoefte om je te verdiepen in het onderwerp voor jouw persoonlijke ontwikkeling?
Schrijf je dan ook vooral in voor de opleiding! De behoefte is meer dan een aanwijzing voor een kleurrijke toekomst.

De Colour Comfort Methode

De Colour Comfort methode werkt met de psychologie van kleur achter elke kleur gaat een gevoel en emotie schuil. Het leert je de taal van kleur te spreken en te begrijpen.

Het verschil tussen de Colour Comfort methode en andere methodes is dat we heel veel aandacht besteden aan het voelen van de kleur. Theorie krijg je overal en je kunt natuurlijk ook veel vinden op het internet, maar juist door de kleur te voelen en te ervaren, weet je wat kleur met je doet en dat is zo ontzettend mooi, verdiepend en verfrissend. Om je een fijne indruk te geven heb ik een e-book voor je geschreven. Die krijg je gratis toegestuurd als je een bericht stuurt naar info@bloei.biz met aanvraag ebook kleurcoach in onderpregel.

– Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth –
J. Whitmore

Tijdens de opleiding maak je een prachtig en heel persoonlijk werkboek, een art-journal in kleur, je kunt hier je leven lang naar terug pakken. Mijn coaching tijdens de lessen leert jou om je kleurkennis in te zetten in zowel je werk- als persoonlijke situatie. Deze opleiding transformeert jouw werk en je leven! Naast de opleiding heb ik extra ruimte voor je gereserveerd voor een exclusieve colour comfort sessie, een Doorbraaksessie. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat je ook werkelijk ervaart wat deze methode bij je in beweging brengt.

“Je kleurkeuzes van vandaag bepalen je ervaringen van morgen”


Wat ontvang je?

A. Ja, Ik wil alles! Colour Comfort opleiding – Compleet:

B. Ja, Ik wil alles en een beetje meer! Colour Comfort opleiding – VIP:

Wil je graag extra verdieping dan is de VIP-variant van de opleiding ideaal voor jou! Je kunt de hier bovenstaande complete opleiding namelijk aanvullen met extra verdiepend en persoonlijke sessies en traject. Hoe mooi is dat? Vraag naar de mogelijkheden zodat extra kleur geeft aan deze magische training.

Ja, dat wil ik!


Lees dit even:  Kabinet is van plan de studiekosten te schrappen, dus als dit je droom is of waar je van gaat dansen op tafel geef je dan nog dit jaar op voor een cursus of training’


Agenda 2020 

Jouw investering

Voor jouw gehele opleiding en kleurrijke carrière met Colour Comfort – De gehele opleiding investeer je € 2797,- exclusief btw. De hele opleiding bevat  ook een persoonlijke en een individuele doorbraaksessie koffie, thee, lekkers, fijne lunch op een mooie locatie, 2 volledige boeken, een toolkit, lessen en lesmateriaal. Termijnbetaling is uiteraard mogelijk. Je ontvangt een certificaat als je alle lessen hebt gevolgd.

TIP: Ik zie steeds meer bedrijven, gemeente en overheidsinstellingen die graag hun werknemers helpen en de investering voor hun rekening nemen. Hoe mooi is dat? Vergeet dus niet je werkgever in te lichten of te betrekken in je kleurrijke carriere.

Ik vind het belangrijk dat je tijd vrijmaakt voor de prachtige en fijne thuisopdrachten. Die maken het persoonlijk en heel waardevol voor je eigen ontwikkeling. Jij bent belangrijk en zo ook je investering van tijd en aandacht

Ja, dat wil ik! Reserveer mijn plek.

Kies je voor het VIP-traject? Wil je module 1, 2 en 3 heel graag volgen en kijk je er naar uit om straks als kleurcoach door het leven te gaan? En wil je heel graag je persoonlijk traject verdiepen met aanvullend persoonlijke coaching sessies tijdens deze training? Dan maak ik een heel graag een offerte op maat voor je zodat we samen een programma voor je opstellen voor jouw volle en volledige Bloei. Stuur me een email om te vragen naar de mogelijkheden.


Ken je kleuren, ken jezelf. Verander je kleuren, verander je leven.

Wie ben ik? Anne-Lies

Ik ben Anne-Lies Smal, eigenaar van Bloei! Ik leef voor kleur en heb jarenlang ervaring als coach. Voor kleur kom ik mij bed uit, daar bloei ik van op. Mijn bedrijf staat dan ook voor kleur bij persoonlijke ontwikkeling. Ik stimuleer mijn klanten door kleur als coachtool te gebruiken en hun levenspad positief in te kleuren. Ik vind het fantastisch om je te laten ervaren dat je alles in je hebt om tot volle Bloei! te komen. Dat maakt de wereld pas echt kleurrijk!

Mijn missie is: ‘In 2020 kent heel Nederland de taal van kleur!’

De methode Colour Comfort zie ik als het krachtigste woordenboek van kleur, met vertalingen op jouw lijf geschreven, voor wie en wat jij wilt zijn in het leven! Én hoe je dit ook voor anderen in kunt zetten.

Ik ben erg blij dat Anne-Lies een van de trainers van de Colour Comfort Methode is omdat ze de materie op een professionele manier weet over te brengen en haar deelnemers tijdens de training op een warme en liefdevolle manier begeleidt. Ze blijft de deelnemers verder coachen tijdens het persoonlijk proces en verdieping van de psychologie van kleur. Anne-Lies kan haar kennis en expertise goed uitdragen en biedt tegelijkertijd de rust en de ruimte om de deelnemers zelf tot inzichten te laten komen. Zij slaagt erin om de informatie te delen op haar eigen unieke wijze oftwel met empathie en persoonlijke attenties. De deelnemers zijn altijd erg enthousiast over haar manier van les geven. Een ware colour coach en trainer in mijn opinie.
Thelma van der Werff – oprichter Colour Comfort

Ja, dat wil ik!

.


Ervaringen van deelnemers

“Ik had niet verwacht dat kleur zoveel gevoelens naar boven zou brengen.  Ik werd het meest geraakt door de gevoelens die bepaalde kleuren te weeg brachten tijdens de mediaties maar ook nog daarna.  De cursus heeft mij inzicht gebracht in wat kleur met je doet en hoe je het kunt inzetten. De cursus heeft mij meer vertrouwen gegeven in mezelf en dat mijn reacties en gevoelens er mogen zijn. Ik zou deze cursus zeker aan anderen aanbevelen. Ik vond dit een prachtige introductie in de wonderen wereld van kleur en ik wil heel graag een vervolg hierop, maar het ook anderen laten ervaren.  Anne-Lies heeft zeker genoeg kennis en ervaring. Ik vind haar een warme persoonlijkheid, maar ook heerlijk praktisch en down-to-earth.  Ik wil deze cursus een 9,5 geven, het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik wil zeker dieper op de materie ingaan en die kennis gebruiken om anderen te laten ervaren wat ik zelf heb ervaren; kleur kan zoveel voor je doen en zegt veel over jezelf”.  Joke Blakmoor – Dekker

“ Heeft deze cursus je gegeven wat je verwachtte?  Jazeker! Veel meer dan ik überhaupt in gedachten had. Wist niet dat er zoveel in gang gezet kon worden. En nog steeds is. Vond en vind het een magische reis. De synergie van de groep bijzondere vrouwen wat er ontstaat samen en de geleide meditaties. Het heeft me meer gevoel gebracht al kan ik het nog niet precies duiden. En heb module 1 al aan iedereen aanbevolen die het wilde
horen :)!!

Ik vind Anne-Lies in 1 woord geweldig, ze is open, inspireert, ziet je echt,geeft ruimte, is behulpzaam en brengt haar grote ervaring en kennis op
een hele fijne manier over! Ik heb het allemaal geabsorbeerd als een spons. Hele verschillende vrouwen, juist daarom zo’n klik en synergie denk
ik. Ieder brengt zijn kennis en interesse mee, zo leer je van elkaar! Met stip een 10! Door de cursus te doen breng ik bewust weer kleur in mijn
leven, precies op het juiste moment. En vertrouw erop met module 2 en 3 dat ik nog meer vorm kan gaan geven aan mezelf, mijn leven en mijn
creativiteit..” Danielle van Dongen

“  Ik wist dat ik meer over kleur zou leren maar dat het zoveel impact op me zou hebben, daar had ik geen idee van. Hetgeen me het meeste geraakt heeft is dat kleur zo enorm persoonlijk is. Dat iedereen het anders ervaart en dat kleur eigenlijk een heel mooie manier is om handen en voeten te geven aan iets wat speelt in je leven of je te assisteren op je ‘missie’ in het leven. Persoonlijk heeft de cursus me door elkaar gehusseld en me (nog) bewust(er) gemaakt dat ik het een en ander ‘moet’ evalueren in mijn leven en keuzes mag gaan maken.
Anne-Lies is een bijzondere vrouw en wat zou ik ervoor geven om maar iets van haar kunnen en kennis (wat eigenlijk een gave is) te mogen ontwikkelen. Een 9. Nog net geen 10 omdat ik nu nog zoveel werk te doen heb 😉 maar eigenlijk dus gewoon een 10.  De meditaties zijn goud! En de verhalen die Anne-Lies zelf heeft geschreven zijn echt fan-tas-tisch!!!
Céline Rohrer Personal Shopper & Stylist   


“Na mijn kennismaking met de methode Colour Comfort was ik helemaal om. Hoe kunnen kleuren precies vertellen wie je bent? Ik was zo versteld dat ik dacht, dit moet ik delen! Anne-Lies heeft een sprankelende persoonlijkheid, een heleboel enthousiasme en is ze geweldig in het herkennen en omschrijven van kleuren in persoonlijkheid.”

Danielle Looije  – Eigenaar Bureau Daan uitstraling / marketing / communicatie / logo / huisstijl / website

“In een woord GEWELDIG! Anne Lies is geweldig! Ze heeft een gave en die zet ze in. Heerlijke energie, vragen stellend, onderzoekend, met respect. Anne Lies heeft bergen met ervaring. Een groot voorbeeld voor ons.
Voor mij een 10. Het smaakt naar meer en dat ligt niet alleen aan de toegepaste methode maar ook aan de groep en aan de trainer Anne Lies. Wat ik wilde halen, heb ik gekregen. Ik ben gretig naar meer. Kan niet wachten”.  Arabella

”Absoluut van grote klasse! Ik heb na wat “onderzoek” onder de trainers, want bij mij in de buurt waren ook anderen beschikbaar. Maar ik heb uiteindelijk heel bewust voor Anne-Lies als trainer gekozen op basis van het gevoel dat ik bij haar had. En dat was vast geen toeval, maar daar ben ik heel erg blij mee, dat ik dat zo heb gedaan. Voelde heel erg goed, speels & luchtig, heel vertrouwd, heel erg liefdevol en waardevol”‘. Christi

“Anne-Lies, heel erg bedankt voor je leuke en kleurrijke lessen, je inspirerende quotes en jouw stof tot nadenken. Je had een ‘luisterend-oog’ voor mijn creatieve hersenspinsels en wist precies wanneer je welke vraag moest stellen. Je bent een integere, inspirerende vrouw. Door nog bewuster met kleur om te gaan, de kleur te voelen, kan ik het nog beter inzetten bij het adviseren van mijn klanten. Ik kan jou, jouw trainingen en coaching van harte aanbevelen! “ Linda Thuijs –  Huisstijl ontwerpen

“ Anne-Lies is een fantastische trainer, die met veel rust en empathie haar kennis en kunde met je deelt. Ze stelt zich echt coachend op en laat je zelf zoveel mogelijk de antwoorden geven (of tot je laten komen door te voelen). Ik voel me bevoorrecht dat ik les van haar heb mogen hebben. Ze is een geweldig mooi mens met een heel fijn charisma. En haar persoonlijke touch, zoals mooie kleine teksten op kaartjes en de toegestuurde ansichtkaarten vond ik ook geweldig en ontroerend om te ontvangen. Cadeautjes!

Ook vind ik het heel goed en fijn dat Anne-Lies zo intuïtief werkt en expert is op het gebied van verbeelden van emoties en verlangens in de vorm van visionboard. Het vormgeven van de boodschappen uit de meditatie, door te scheuren uit de tijdschriften en te plakken in je persoonlijke werkboek, was voor mij de perfecte vorm hierbij. De lessen smaakten dan ook elke keer naar meer. Ze maakten mij gretig om nog veel meer over kleur te leren. Vanuit mijn vak als kleurconsulent wist ik uiteraard dat de impact van kleur zeer groot is op de mens. Maar dat kleur als element zo diep kan ingrijpen op je (dagelijks) leven en alles wat uit je keuze voor bepaalde kleuren voortvloeit, daarvan had ik slechts een vaag beeld vooraf. Een geweldige eye-opener!

De warme, liefdevolle en professionele aanpak van coach Anne-Lies gaf mij een heel bijzonder gevoel tijdens ons samenzijn. Ik wilde op dat moment nergens anders zijn dan op die fijne, kleurrijke werkplek. Haar kennis heb ik gretig in mij opgenomen en de rust en ruimte die zij biedt om jou zelf tot inzichten te laten komen, is ongelooflijk fijn. Ook was ik diep geraakt door de meditaties per kleur; er kwamen veel (onvermoede) emoties en boodschappen boven, waar ik heel veel aan heb gehad. Pip Bronkhorst –  Kleureka

Ik ben in de ban geraakt door de werking, de kracht en de mogelijkheden van kleur. Mijn motivatie om kleur in te zetten in het contact met mijn doelgroep is enorm gegroeid. Het moedigt me aan om er mee aan de slag te gaan. 2. Wat is je het meest bijgebleven of heeft je het meest geraakt tijdens deze cursus? Dat de beleving van kleur zo persoonlijk is en vertaald kan worden naar dat wat de persoon nodig heeft en kan gebruiken. Pachtig!

Ik heb genoten van de liefde voor kleurr die jij, Anne-Lies , overbrengt naar ons als cursist. Geweldig dat ik alle ruimte heb gekregen om te doen wat voor mij nodig bleek/blijkt te zijn. Dat jij in staat bent om daarop af te stemmen en weer prikkelende vragen en opmerkingen te plaatsen. Dat in combinatie met je humor, gulheid en oprechte aandacht, heeft er toe bijgedragen dat er bij mij opschudding heeft voorgedaan. Dank je wel!   Karen Hettinga  –  Koffer van Kaat

Wat me het meest geraakt heeft is hoe kleuren voor me kunnen werken. Hoe kleur invloed op mij kan hebben en me kan ondersteunen om te groeien in de richting die ik graag wil. Ik zou deze cursus zeker aanraden als een mooie manier om je
zelfontwikkeling vorm en kleur te geven. Alle kennis die ik heb opgedaan, maakt de behoefte naar meer groter.
Oneindig nieuwsgierig naar alle andere aspecten die er rondom kleur zijn.

Anne-Lies maakte elke dag tot een ware ontdekkingsreis onder zeer kundige begeleiding. Door de manier waarop ze de lesstof behandelde en daarbij ruimte gaf voor onze eigen ontdekkingen, maakt dat de ontvangen informatie nog beter beklijft. Mijn eigen werkboek is daardoor een waardevol naslagwerk geworden naast de inhoudelijke cursusmap. Een 10….

Alles klopte voor mij. Een kundige trainer, interessante manier van lesgeven, goede documentatie, mooie werkvormen, inhoudelijk goede informatie. Anne-Lies heeft een prettige manier van informatie overbrengen en weet als geen ander een gevoel van veiligheid te creëren waardoor er vertrouwen ontstaat.  Monique Bosscher


Na Colorfall, kreeg al snel de smaak te pakken en schreef mij in voor
  colour comfort training en Wintertime en kies ik voor een kleurrijk leven

Voor ik hier aan begon had ik geen idee wat kleur voor mij kon betekenen, verder als een kleurenstyliste om mijn huis of make up te voorzien van een nieuwe look was ik niet gekomen, zeker niet dat kleur mij zou kunnen helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben niet zo consequent in het volgen van online trainingen maar zelfs als je er niet bewust mee bezig bent, komen de kleuren uit de training tot leven en ineens zijn ze overal. Ik vind het bijzonder om te merken dat kleur zo raakbaar kan zijn, dat de afwezige kleuren in mijn kast er niet zijn om redenen uit het verleden en opnieuw onderzocht mogen worden.  

Ik maakte niet alleen een reis door het seizoen met de daarbij horende kleuren, de reis gingverder dwars door mijn tijdlijn met de daarbij horende emoties en gevoelens, een bijzondere en mooie ervaring.
Anne-Lies is een bijzondere vrouw, die alle tijd en aandacht voor je heeft en een prettige sfeer weet te creëren waar iedereen zich prettig bij voelt. Ik ben dankbaar voor deze tijd en ervaringen.

Ik voel me heerlijk in de wonderlijke wereld van kleur, wat mij steeds een beetje meer bij mezelf brengt. Als jij er aan toe bent om stappen te zetten op het gebied van persoonlijke  ontwikkeling ben je bij Anne-Lies en Bloei zeker op het juiste adres.  Katja Boumans – Villa Lalalala

Ja, dat wil ik!

Zo gaaf dat de deelnemers een vette 9 geven voor deze training!