Ik neem je mee, op jouw innerlijke reis naar vrijheid!

Zondag 6 oktober 2019

Vrij zijn, het verlangen om ruimte te geven aan dat wat er in je speelt. Niet gevangen maar voelen dat je leeft, voorbij angst en afhankelijk zijn. Gehoor geven aan je verlangens, je schoenen aantrekken en je nieuwsgierigheid achterna. Hoe fijn is dat?

Voel je nu alles in je tot leven komen? Gevoelens van deep down, verlangens die worden wakker gekust? Mooi! Want dat is een ticket naar de toekomst, voorbij de inschikkelijkheid!

Werkelijk! Er ligt een wereld van mogelijkheden voor je. Ja zeggen op een avontuur, opent deuren die anders gesloten zouden blijven. En ik kan het weten, zo voelde het voor mij.   

Life is more than being a passenger

Echt waar! En ik ga je helpen. Ik neem je mee… mee op reis.

De weg, de hobbels maar ook de kansen, de glorie en de glans. Ik vertel het verhaal van mijn ontdekkingen en waar ik in geloof. Wat me heeft geholpen en nog steeds elke dag inzicht en betekenis geeft!

Tijdens mijn event op zondag 6 oktober in een mooie locatie vertel ik je over mijn persoonlijke struggles en hobbels op de weg. Ik heb ze gekend, o boy! Deze dag vertel ik je over mijn innerlijke reis naar vrijheid. 

En ik ga jou leren de taal van je intuïtie te kennen op een magische manier. Voelen wat vrijheid is en blokkades aangaan.

Ja, ik ben erbij en boek nu een ticket voor de trip van mijn leven

Ik geloof in stap voor stap, kleine stappen maken een grote reis mogelijk!
Gun jezelf een dag vol inzicht en inspiratie

Het was die dag, die dag van mijn 50ste verjaardag dat ik naar buiten keek en dacht ‘This is not how the story is going to end! Dit kan niet de bedoeling zijn nu de liefde van mijn leven is verdwenen en ik vrij ben te gaan, de verstikkende werkgever ontslag heeft gegeven en daarmee een ticket te kiezen voor mijn passie. Het enige waar ik in verstrikt zit zijn mijn beperkingen en zelf opgelegde grenzen van angst en pijn. Ik boek een ticket, een reis naar vrijheid om mezelf te confronteren met al het moois dat in mij zit. Er niet ingestopt om lastig te zijn maar om de wereld, mijn wereld op mijn eigenwijze te zien en vorm te geven. Geloven in dat wat kan en mogelijk is. 

Life is a gift, and it offers us the privilege, opportunity, and responsibility to give something back …

En vanaf dat moment werd het magisch. De strijd van onderweg zijn werd een avontuur. Een verlangen om van vrij zijn ook vrij voelen te maken door mezelf het avontuur naar een innerlijk reis naar vrijheid te gunnen, reizen met een nieuwe taal. Waardoor ik nu niet alleen mijn eigen gevoelens en verlangens taal geef maar ook andere uitnodig dat te doen. De wereld vergroten zowel innerlijk als uiterlijk maakt je leven zoveel rijker! Het maakt dat je niet meer vast zit in je hoofd maar leeft met je hart. Dat maakt je een lichter levend mens en dat voel je. Niet alleen jij maar ook je omgeving, het werkt aanstekelijk. 

Ben je er ook zo klaar mee dat je leven soms zo aan je voorbij glijd? Je het zelfs als klein en onbeduidend ervaart en dat je voelt aan alles dat ruimte geen luxe is maar een verlangen van hier tot aan de andere kant van de wereld en dat wegstoppen je niet meer dient? En als je eerlijk bent misschien wel een mogelijkheid. Een mogelijkheid voor vernieuwde zin en vormgeving voor de rest van je leven. Dat je het gevoel hebt aan het begin te staan van werkelijk leven in plaats van in de nazomer? 

Op 6 oktober leer je hoe je inzicht krijgt in de wereld van magie, jouw magie! De deur naar inspiratie, verfrissing en vernieuwing maar vooral naar jou zodat je helder krijgt wat er toe doet voor jou. Waar je het verschil maakt in je leven zodat je je lichter leven ervaart, meer in contact staat met je gevoel, jezelf en je omgeving beter snapt zodat je milder en meer ontspannen communiceert. Dat maakt je vitaler, en zal je omgeving niet ontgaan, een impact ripple.

Wat gaan we onder andere doen op deze dag:

Aan het einde van de dag keer je terug met taal voor verborgen verlangens en sla je met gemak een brug tussen je hoofd en je hart. Een reis die makkelijker is dan je denkt.

Als je doet wat je deed krijg je wat je altijd kreeg!

Ja, ik ben erbij en boek nu een ticket

Meld je nu aan voor “De trip van je leven!”

En ontvang een compleet verzorgde dag op een prachtige en inspirerende locatie. Inclusief smaakvolle luxe lunch met heerlijke gerechten uit de tuin van … dat verklap ik nog niet maar het is een wonderschone plek in Zuid Holland!

Bonus

Misschien betaal ik je ticket

Inpakken is leuk maar lekker uitpakken is geweldig. En dat mag op dit event! Ik heb besloten dat ik deze keer niet alleen mijn ticket naar Bali boek maar ook eentje voor een van de deelnemers van mijn event. Hoe gaaf is dat? Ben jij bij de eerste 25 aanmeldingen voor 1 augustus? Dan zou het zomaar kunnen dat ik je ticket naar Bali betaal. Hoe all inclusive is dat?

Maar er is meer!

Ik trakteer 5 deelnemers van mijn event op een heerlijke High tea. Een after party waar we samen genieten in een heel persoonlijke setting. Waar ik buiten de lijntjes kleur en reisverhalen deel van mijn innerlijke reis naar vrijheid. Laten we zeggen een mastermind aan de theetafel.

Dit wil ik niet missen, ik ben erbij!

Investering voor de magische dag 147 Euro excl. BTW

Datum: zondag 6 oktober 2019

Tijd: 10:00 tot 16:30 uur, inloop vanaf 9:45 uur

Locatie: Prachtig en warm Grand café BIJ5 Naaldwijk

Met Lie(f)s