Brief van Paula – De reis was al begonnen voordat ik in het vliegtuig zat 

Lieve Anne-Lies,

Dank voor het mogelijk maken van dit geweldige cadeau aan mezelf.

De reis was al begonnen voordat ik in het vliegtuig zat. De weg ernaartoe, het ultieme voor mezelf kiezen, loslaten van mijn gezin die het steunde en ook moeilijk vond. De reis letterlijk maken, toestemming geven aan mezelf dat ik dit mag doen. En de reis naar binnen, daar waar je opnieuw mag inkleuren, waar alles mogelijk is, waar soms even geen taal of woorden nodig zijn…

Jij zegt precies hetgeen wat ik wel weet, maar nog niet de woorden voor kan vangen. Dat wat ik wel voel, maar nog niet aan durf toe te geven of net die onderliggende laag kan pakken waardoor dat wat nog verborgen zat, nu boven mag komen. 

Je blik, soms zonder woorden, ermee mogen zijn, zonder er gelijk wat mee te moeten, te mogen laten landen. 

Je creatieve brein die je net die andere insteek kan laten zien. De kleuren die jij laat spreken die je kunnen ondersteunen of juist niet, waarbij het over jou mag gaan in alles wat er is, zonder oordeel.

‘Moet je daarvoor nou helemaal naar Bali?’ werd mij gevraagd. Nee natuurlijk niet, maar oh jongens, wat helpt het je om die reis in alle facetten te mogen en kunnen maken! Uit je eigen omgeving en echt ultiem voor jezelf kiezen. De kleuren, geuren, gevoel van vrijheid op de scooter, zijn in het moment. En met dat wat er is, zonder afgeleid te worden van wat moet en ruimte te maken voor een reis naar binnen. Dat helpt echt!

Op zoek naar mijn ‘nieuwe’ identiteit na verkoop van mijn bedrijf na 18 jaar, dat wat ik hier te doen heb, mijn missie mag leven en opnieuw mag inkleuren hoe ik dat ga doen. Het vertrouwen dat ik van binnen al lang weet wat ik te doen heb en de vorm mag onderzoeken, dat alles er al is, het mag gaan wortelen en ik het alleen nog maar hoef te gaan doen vanuit rust en vertrouwen. 

Taal geven aan dat wat ik zo van nature doe en het moeilijk in woorden kan vangen… Omarmen dat ik een multi potential ben en hiervan mag genieten. 

ik ben een dankbaar mens en ik ben er klaar voor! 🙏✨🌈

Ook toe aan echt tijd voor jezelf, opnieuw mogen inkleuren en het gevoel van ultiem voor jezelf kiezen vanuit vrijheid? Gun jezelf dit prachtige cadeau dan! Je bent het zo waard!

Dank Anne-lies! Zo mooi✨

✨Retreat op Bali✨Reis met jezelf✨Van binnen naar buiten✨ Ultiem voor jezelf kiezen✨

Liefs van Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *