Ik zie je steeds vaker voorbij komen en dat maakt me blij! Je doet wat met me, zonder dat je er weet van hebt. Je geeft me de meest mooie verhalen en een fijn gevoel. Ik krijg zomaar informatie van je die ik graag ontvang en steeds vaker krullen mijn mondhoeken omhoog bij het idee dat ik je vandaag misschien weer zie. En jij, jij hebt geen idee.

Jij maakt mijn wereld mooier!

Jij bent gedreven en enthousiast. Je hebt iets wat ik niet heb of waar ik meer van wil weten. Je bent wijs, hebt mooie kleuren en je strooit alles zomaar de wereld in. Hoe gaaf is dat? Ik vind dat fantastisch! Jij maakt mijn wereld mooier! En doordat jij dat doet, groei ik en leer ik wat goed voor mij is. Ik krijg meer informatie om fijnere keuzes te maken. En door betere keuzes te maken verdwijnt de ruis uit mijn leven. En zonder ruis is er veel meer helderheid en focus. En dat maakt zo lekker dromen waar.

Elke dag laat ik me door jou inspireren en je hebt geen idee!
En dat, dat is niet okay.

Om onze dromen te voeden

We vinden wat van je en hebben vaak onze mening over je klaar. Je zou nep zijn, vooral niet authentiek. Je zou een verkeerd wereldbeeld schetsen en misschien is dat ook wel waar. Ik denk alleen niet dat jij dat doet, maar dat we dat zelf doen. We nemen die mooie beelden tot ons om onze dromen te voeden en vorm te geven. En als het dan niet lukt of te spannend wordt, dan krijg jij de schuld. Best verdrietig, toch?
We zijn er nog altijd zelf bij. Er zit een knop op of een pauzestand, zodat we altijd weer even naar ons eigen gevoel kunnen gaan, ons eigen midden. Persoonlijk leiderschap, vind je niet?


Turkoois is de kleur van social media

Het is vandaag Thanks giving, hoewel de oorsprong anders is van deze dag, lijkt me een prachtig moment om jou, social media en al je inspiratiebronnen die zich daar laten zien, te bedanken voor al je informatie, inspiratie en enthousiasme. Ik ben jullie stille aanbidder en scroll met genoegen over mijn scherm om je te volgen. Je hebt geen idee hoe goed je me helpt! En ik schaam me een beetje, want ik neem je voor lief. Soms heb ik niet eens de beleefdheid om je te bedanken door een duimpje of een hartje te geven. Turkoois is de kleur van social media, de kleur van flow en veel mensen bereiken met je creativiteit en idealen. Het helpt ons om social media nog mooier te maken.

Dus ga alsjeblieft door met je mooie werk en ik beloof je om het vanaf nu te laten weten dat ik er ben door te klikken op het duimpje. En soms gewoon op het hartje om je te laten voelen dat je geweldig bent.


En lieve lezer, hoe is dat voor jou? Neem jij je bronnen ook voor lief? Ik vind het de mooie kant van social media. We kunnen zoveel leren van elkaar en wat mooi dat er zoveel informatie en inspiratie tot je kan komen. Maar voor lief nemen is best jammer. Complimenteren en enthousiasmeren maakt het voor de maker mooier. Wie is voor jou een inspiratiebron? Tijd om de liefde te verklaren en te openbaren 😉 Tag je jouw inspiratiebron of durf je de liefde te verklaren? Voorbij de stille aanbidder?

Met Lie(f)S van je stille aanbidder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *