Kleuren van Geluk boek

Ontdek de magische taal van kleur
voor een lichter leven

Actie ‘Kleuren van Geluk’ nu voor 34,95 

Allereerst even, hè?

Persoonlijke ontwikkeling zwaar en ingewikkeld? Welnee. Met mijn boek ‘Kleuren van Geluk’ maak je het licht en luchtig en ontdek je aan de hand van vragen en voorbeelden dat je met de magie van kleurpsychologie  enorme stappen kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling.  Persoonlijke verhalen, de uitleg en betekenis van 16 kleuren helpen je verder.

Dit prachtige boek hoort thuis op jouw tafel, opengeslagen op die kleur die jou omarmt of uitdaagt.

Monique

Leer jezelf beter kennen aan de hand van de taal van kleur.

Ik ben Anne-Lies en voor mij begon de ontdekking van kleurpsychologie 15 jaar geleden. Na een pittige strijd en een impactvolle keuze ontdekte ik de kracht van kleurpsychologie en werd ik wakker in een wereld vol kleur! Ik zag de dingen anders, lichter en vooral blijer. En ik begon te voelen, te schrijven en te vertellen. Er waren duizenden blogs om te schrijven, verhalen om te vertellen, lessen om te leren en inzichten om vooral te delen.

Zo ontstond het confetti-effect naar meer licht en luchtigheid, van gevoelens die je blij maken en wat de kleuren je laten zien. Want dat is wat ze met je doen: verblijden, verwonderen en heel diep raken. Om dagelijks bewust te kiezen voor verdieping van je gevoel, voor wat ertoe doet, voor levensvreugde en plezier zit je met ‘Kleuren van Geluk’ op de goede weg.

Ik leer je dat elke kleur een eigen betekenis heeft. Een taal die je raakt op gevoelsniveau en je verder helpt met emoties en verlangen. Zo verhelderend! Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt, want als je jezelf beter begrijpt met een taal op een dieper niveau dan is het leven leuker en vooral lichter. Die voorsprong heb je. 

Mijn missie: Heel Nederland kent de verborgen taal van kleur.

In dit kleurrijke boek – vol prachtige beelden, duidelijke uitleg over de betekenis van iedere kleur, blogs, verhalen, vragen en ruimte voor persoonlijke notes – doe je volop positieve en inzichtgevende inspiratie op. Na het lezen van dit boek kun je niet meer stoppen in de wereld van kleur. Een boek dat je altijd op je nachtkastje, in je tas of op je werkplek binnen handbereik hebt liggen.

"Wat een boek is dit: om in te krabbelen en bij weg te dromen, om erbij te pakken en weer weg te leggen, om te ontdekken en te voelen, om te ontdekken wat je eigenlijk al wist - en wat toch helemaal nieuw is.

Ik wens je ongelofelijk veel plezier op deze reis over de regenboog. In de natuurkunde veroorzaakt het licht de kleuren, maar in het echte leven is het misschien wel precies andersom: de kleuren in je leven, veroorzaken het licht". 
Arjan Vergeer
365 dagen succesvol

Kleur communiceert direct met je hart en laat je verstand verbluft achter

Natascha

Waar ga je van genieten?

Weet je, dit boek over kleur is een kado voor het leven. Een reis door jezelf aan de hand van kleur is zo fijn en draagt bij aan schaamteloos gelukkig zijn! Of misschien denk je wel aan die ene vriendin die wel wat kleur in haar leven kan gebruiken of waartegen jij alle wijze woorden wel hebt gezegd. Een heerlijk kado voor op haar nachtkastje.

Je kunt het boek Kleuren van Geluk bestellen en na betaling ontvang je het boek per post en als extra cadeautje leestips via je digitale brievenbus.

Het boek is kleurrijke vormgegeven, heeft een ringband, een gaaf tasje voor scheursels en andere belangrijke zaken, een fraai elastiek om niets te vergeten of te verliezen en telt maar liefst 250 pagina’s met verhalen over kleur, betekenis van kleur, verlangen, kiezen, durven en doen die eerder verschenen in blogvorm en posts op social media.

Tip! 

Roberta gaf Kleuren van Geluk cadeau en ontving deze reactie van haar vriendin: ”Bedankt voor het superleuke cadeau, wat een prachtig boek over de kleuren. Ben er heel blij mee. Hoe mooi is dit! Iemand blij maken met kleuren. Dankjewel!

Alvast even koekeloeren?
Gluren

‘Kleuren van Geluk’ nu 34,95 

“Ik heb er zo'n zin in en dompel helemaal onder in dit boek, deze belevenis. Zo naar uitgekeken! Hopla! Verdrinken in een andere wereld verpakt in papier. Lichter, met luchtigheid en op de een of andere manier daardoor alle diepgang. Hoe doe je dat toch? Ik heb er zin in! Zin in de verhalen, de teksten, de betekenis achter elke kleur maar vooral mezelf de ruimte geven, elke dag inzicht en inspiratie. Ik heb een mooi stel potloden gekocht om mijn verlangens te ont-dekken, in te kleuren naar aanleiding van jouw verdiepende vragen en mijn intuïtieve antwoorden te ervaren en toe te vertrouwen aan het papier! Ik kan niet wachten. Zin in."

Het allerfijnste DIY boek – Gun jezelf inzicht en inspiratie

Natascha

Boek

Tijdelijk van €38,95
voor
34
95
incl. btw
 • Boek Kleuren van Geluk
 • Een kleurrijk leeslint
 • Een handgemaakt linnen tasje om niet alleen je boek maar ook al je knipsels, briefjes en ander moois te bewaren
 • Een warme online communitea boordevol warmte, inspiratie en kleur krijg je er zomaar bij
 • BONUS: 6 videoberichten met gratis leestips

 • LET OP BESTELLEN BUITENLAND
  via info@bloei.biz
LET OP! per 1 februari fiets ik weer op maandag naar het postkantoor om jouw boek te posten. Dan weet je wanneer jouw exemplaar op de deurmat ploft
"Ik sta voor mijn boekenkast en mijn ogen scannen de boeken. Mijn oog blijft hangen op dat ene hele fijne boek! Daar waar ik al zoveel fijne herinneringen in heb mogen maken en schrijven. Het boek waar de taal van kleur me al veel geholpen heeft in momenten dat ik het even niet zo goed meer wist.

Ik pak het erbij, zet lekkere thee voor mezelf en neem het in mijn handen als ik ga zitten. Het heeft me vaak al houvast gegeven en ik zet het ook vaak in om anderen mee te kunnen ondersteunen in mijn coaching. In gedachten ga ik als een reis door de momenten met dit boek. En ik zak gelijk in een soort ontspanning.

Intuïtief blader ik 'm door en stop op de pagina die me vandaag dat beetje extra kan bieden die zo fijn is in deze gekke tijd waarin veel gebeurt. Zo‘n boek... die gun je iedereen.
Paula - Boek Kleuren van Geluk review
Paula Dillema

Creativity is intelligence having fun

"Verrast bekeek ik het boek wat ik net gekregen had. Onmiddellijk kreeg ik het gevoel dat ik iets in handen had wat goed voelde. Het handzame formaat met de ring waardoor ik de blaadjes makkelijk om kon slaan gaven mij direct het gevoel dat dit wel eens een boekje zou kunnen zijn wat ik makkelijk mee zou kunnen nemen en vaak zou gaan gebruiken.

Je hebt dat wel eens, zo’n boekje waar je verliefd op raakt en wat je altijd bij je wilt hebben. De heldere kleuren, de uitleg van wat ze kunnen betekenen, de prachtige foto’s, de zijdezachte pagina’s, de woorden die de kleuren karakteriseren, het speelse en “niks moet”, maken dat het boekje tot een ware schat wat ik graag ter hand neem.

Als ik aan het lezen ben dan vind ik het heerlijk om wat te droedelen, het is zo fijn dat er volop ruimte in het boekje is om mijn eigen droedels erbij te zetten zonder dat ik door teksten of mooie plaatjes heen moet. Kortom voor mij is het een kleuren “bijbel” die fijn in mijn tas past en mij de weg wijst in het palet van kleur. Zo heerlijk om in te snuffelen en op zoek te gaan naar betekenissen en invloeden van kleur. Een echte aanrader voor als je meer kleur in wilt zetten om je leven wat lichter en luchtiger te maken."
Edith - Boek Kleuren van Geluk review
Edith Debije

Veelgestelde vragen

 • Wat is de betekenis van een DIY boek?

  Dit boek staat vol met persoonlijke verhalen, eerder gepubliceerde blogs, prikkelende vragen en uiteraard de betekenis van heel veel kleuren. Dit doet wat met je en daarom is er veel ruimte voor je aantekeningen. Voor kleine collages en levenswerkjes. Zo maak je er een do it yourself boek van.

 • Kan ik Kleuren van Geluk ook cadeau doen?

  Jazeker! Niets is leuker dan andermans dag kleuren met de betekenis van kleur. Stuur even een berichtje naar info@bloei.biz

 • Heeft dit boek over kleur Kleuren van Geluk nog verdere uitleg?

  Het hoeft niet maar ik heb een aantal filmpjes gemaakt waar ik je tips geef om er nog meer uit te halen en zo de diepere lagen te kunnen ervaren. Deze krijg je gratis van mij zodat jij geniet van een boek vol waarde

 • Hoeveel kleuren beschrijf je in ht boek Kleuren van Geluk en hoe?

  Ik beschrijf 16 kleuren aan de hand van de betekenis van deze kleur, blogs, vragen en een verhaal over iedere kleur. Lezers vertellen dat ze dat heel fijn vinden omdat het zo lekker blijft hangen.

 • Hoe werkt Kleuren van Geluk?

  Wat ik meekrijg van de lezers is dat ze het boek open hebben staan op een mooi plekje. Een soort van altaartje met allemaal fijne spulletjes in de kleur van betekenis. Weer andere hebben het op tafel liggen en zo onstaan er verhalen met huisgenoten. Ik weet ook een kapper die het heeft voor haal klanten en natuurlijk slepen de meeste het overal mee naar toe. Gewoon voor de mooie inspiratie, een lach en een traan, voor het bouwen van je website of je blog, voor je ...ach wat jij wilt het is te leuk