Fijne verhalen

Ook wel 'blogs' genoemd

De betekenis van de kleur paars

Hoe zweverig ben jij eigenlijk?

Ik zit hier in alle stilte en observeer de deelnemers van mijn Bloei! op retreat aan zee die zich bezighouden met hun visioenen. Vanochtend heb ik vergezichten gezien aan de binnenkant van hun ogen tijdens een geleide meditatie op het dakterras. Ik

Lees verder »
Bruin is geen allemansvriend

Lazy Sunday morning

Lazy Sunday morning; zodra ik deze woorden lees, gaat mijn verbeelding met me aan de haal. Ik zie mezelf heerlijk lang in bed met boekjes, koffie, heerlijk mijmerend en verplaatsend naar de tuinbank en weer terug. Thuis zijn of eigenlijk

Lees verder »
Roze de kleur van zelfliefde

Weer een artikel met het topic Zelfliefde

‘Zelfliefde’ staat er op de voorkant van de Happinez. Weer een artikel met de topic zelfliefde. Mooi dat er over geschreven wordt. Het komt ook vaak ter sprake bij Bloei! Zo worden we ons meer bewust van dit onderwerp. Bewust

Lees verder »
Goudgeel hotelkamer

Follow your butterflies, dear

Een tijdje geleden boekte ik een hotelkamer in de residentiestad. Gewoon spontaan, omdat ik de kleuren van de foto’s die ik op social media zag, wilde ervaren. Ik kon er niet omheen. Het was die ene specifieke kleur. Heerlijk! Zonder pardon boekte

Lees verder »