eBook

Kleur bekennen op Bali

Kleur bekennen en dromen waarmaken op het paradijselijke Bali!

Toen ik wakker werd in mijn droom op Bali wist ik 1 ding heel zeker: mijn volgende droomreis gaat niet meer alleen over kleur bekennen voor mezelf, maar over heel veel mensen inspireren om een kleurrijk leven te leven. Want ik geloof dat als je steeds een stapje zet, je in staat bent tot magische veranderingen in het leven van alledag. 

Ik maakte een plan en een jaar later gaf ik training op een prachtig Balinees dakterras met uitzicht over de rijstvelden. Leef mee en lees in dit fijne e-book de persoonlijke verhalen van Tatianna, Arlette, Annemiek en ondergetekende. Met dit e-book laat ik jou meegenieten en wil ik je inspireren om buiten de lijntjes te kleuren, zodat we straks samen dromen waarmaken. Maar…er is nog veel meer want jij kunt mee! Hoe gaaf is dat? 

Lees dan HIER verder.

 

Met Lie(f)s

P.S. Wil jij heel graag naar Bali met mij maar kies je liever voor een persoonlijk coachingstraject daar, zeg maar met je coach op vakantie stuur me dan een bericht via info@bloei.biz. Dan gaan we samen de reis van jouw leven bespreken.