DIY-boek 'Kleuren van Geluk'

Ontdek vandaag zelf de taal van kleur

 


Dit boek maakt van de herfst een feestje, herfstblaadjes als confetti 😘

Lichter leven, de light versie van jezelf zijn, dat klinkt heerlijk vind je niet?

Het gevoel van vrijheid en fijner leven. Als herfstblaadjes op de wind. Op innerlijke reis met creativiteit en intuïtie als bagage. En kleur als innerlijke tomtom.

Leer jezelf beter kennen aan de hand van de taal van kleur.

En zo begon het 10 jaar geleden bij mij… na een pittige strijd en een impactvolle keuze werd ik wakker in een wereld vol kleur! Ik zag de dingen anders, lichter en vooral blijer. En ik begon te voelen, te schrijven en te vertellen. Er waren duizenden blogs om te schrijven, verhalen om te vertellen, te leren lessen en  te delen inzichten. En zo ontstond het confetti effect, naar meer licht en luchtigheid, van gevoelens die je blij maken en wat de kleuren je laten zien. Want dat is wat ze met je doen. Verblijden, verwonderen en heel diep raken.

Niet naïef maar dagelijks kiezen voor verdieping van je gevoel en bewust kiezen voor wat er toe doet, zin en vormgeving.

En vandaag, op deze mooie dag, dik 10 jaar na de geboorte van Bloei! deel ik dit boek en de magie met jou zodat jij, waar je ook bent ter wereld, of staat in je leven, zelf ervaart en beleeft hoe je met deze inspiratie en kleuren van geluk een brug slaat tussen je hoofd en je hart en de light versie in jezelf wakker kust. Een ontmoeting voor het leven.

"Wat een boek is dit: om in te krabbelen en bij weg te dromen, om erbij te pakken en weer weg te leggen, om te ontdekken en te voelen, om te ontdekken wat je eigenlijk al wist - en wat toch helemaal nieuw is.

Ik wens je ongelofelijk veel plezier op deze reis over de regenboog. In de natuurkunde veroorzaakt het licht de kleuren, maar in het echte leven is het misschien wel precies andersom: de kleuren in je leven, veroorzaken het licht". 
Arjan Vergeer
365 dagen succesvol

Kleur communiceert direct met je hart en laat je verstand verbluft achter

Natascha

Waar ga je van genieten?

Weet je, dit is een kado voor het leven. Een reis door jezelf aan de hand van kleur is zo fijn en draagt bij aan schaamteloos gelukkig zijn! Of misschien denk je wel aan die ene vriendin die wel wat kleur in haar leven kan gebruiken of waartegen jij alle wijze woorden wel hebt gezegd. Een heerlijk kado voor op haar nachtkastje.

Je kunt het boek Kleuren van Geluk bestellen voor € 34,95 (dit is inclusief btw en exclusief verzendkosten). Na betaling ontvang je het boek per post en als extra cadeautje leestips via je digitale brievenbus.

Het boek is kleurrijke vormgegeven, heeft een ringband, een tasje voor scheursels en andere belangrijke zaken, een fraai elastiek om niets te vergeten of te verliezen en telt maar liefst 250 pagina’s met verhalen over kleur, betekenis van kleur, verlangen, kiezen, durven en doen die eerder verschenen in blogvorm en posts op social media.

Tip! 
Roberta gaf Kleuren van Geluk cadeau en ontving deze reactie van haar vriendin: ”Bedankt voor het superleuke cadeau, wat een prachtig boek over de kleuren. Ben er heel blij mee. Hoe mooi is dit! Iemand blij maken met kleuren. Dankjewel!

Creativity is intelligence having fun

"Ik sta voor mijn boekenkast en mijn ogen scannen de boeken. Mijn oog blijft hangen op dat ene hele fijne boek! Daar waar ik al zoveel fijne herinneringen in heb mogen maken en schrijven. Het boek waar de taal van kleur me al veel geholpen heeft in momenten dat ik het even niet zo goed meer wist.

Ik pak het erbij, zet een bakkie lekkere thee voor mezelf en neem het in mijn handen als ik ga zitten. Het heeft me vaak al houvast gegeven en ik zet het ook vaak in om anderen mee te kunnen ondersteunen in mijn coaching. In gedachten ga ik als een reis door de momenten met dit boek. En ik zak gelijk in een soort ontspanning.

Intuïtief blader ik 'm door en stop op de pagina die me vandaag dat beetje extra kan bieden die zo fijn is in deze gekke tijd waarin veel gebeurt. Zo‘n boek... die gun je iedereen.
Paula Dillema

Maar ...er is nog iets heel moois voor jou

Deze ga je zoooo leuk vinden. Want samen met het fijne boek Kleuren van geluk en jezelf de bijpassende verdiepende,  magische  momenten van ‘De Verrijking” gunnen geeft je een zomer om echt nooit te vergeten. Naast het boek ontvang je ook 10 wekenlang een verdiepende prachtig vormgegeven opdracht met werkboekje op je digitale deurmat. Die lees je en neem je heerlijk mee je week in. Daar denk je eens over na als je in de trein zit, schrijf je over voor het slapen gaan of neem je mee in je meditatie. Hoe waardevol kan het zijn? Helemaal voor en met jezelf. Wat een rijkdom, zelfkennis en self care voor jou deze zomer. Een art journal voor het leven!

Ik neem je even mee in je reactie zoals ik het voor me zie:
Ik heb er zo’n zin in! Ik dompel helemaal onder in dit boek, deze belevenis. Ik heb er zo naar uitgekeken! Hopla! Verdrinken in een andere wereld verpakt in papier. Lichter, met luchtigheid en op de een of andere manier daardoor alle diepgang. Hoe doe je dat toch? Ik heb er zin in! Zin in de verhalen, de teksten, de betekenis achter elke kleur maar vooral mezelf de ruimte geven, elke dag inzicht en inspiratie. Ik heb een mooi stel potloden gekocht om mijn verlangens te ont-dekken, in te kleuren naar aanleiding van jouw verdiepende vragen en mijn intuïtieve antwoorden te ervaren en toe te vertrouwen aan het papier! Ik kan niet wachten. Zin in

Het allerfijnste DIY boek – Gun jezelf inzicht en inspiratie

Natascha

Maar ... nog meer? Jawel!

Er is nog iets heel moois wat ik je niet wil onthouden want kleuren van geluk is niet alleen een beschrijving, of een leuk boek om te lezen. Het is ook een manier van leven. Echt! Een kleur krijgen van geluk, voelen op je wangen. En dat gaat gepaard met tijd, jouw kostbare tijd. Het heeft tijd nodig om kleur te voelen, te zien, te ervaren.. Zo ga je stap voor stap, kleur voor kleur naar lichter leven, laten we zeggen met meer confetti. En daarom is er Lekker B(l)oeiend! Een online community, een membership speciaal voor jou om je helemaal in kleurrijk en geïnspireerd leven te verliezen. Samen met mij, met gelijkgestemde fijne mensen omdat het nu eenmaal mooi is. Als je kiest voor deze lifestyle, voor Lekker B(l)oeiend dan ontvang je Kleuren van Geluk als welkomstcadeau! Van mij voor jou!

Op dinsdag en vrijdag fiets ik naar de brievenbus om jouw boek te posten.

Boek

34
95
incl. btw
  • Boek Kleuren van Geluk
  • e-mail met gratis leestips
  • Bestellen buitenland? Graag via info@bloei.biz

Boek + De Verrijking

79
95
incl. btw
  • Boek Kleuren van Geluk
  • 3 e-mails met leestips
  • Verdiepende 10 weekse online training De Verrijking
Populair

Boek + Lekker B(l)oeiend

297
00
excl. btw
  • Boek Kleuren van Geluk
  • 3 e-mails met leestips
  • Rijk gevuld half jaar programma Lekker B(l)oeiend! AANRADER! Start nu
"Verrast bekeek ik het boek wat ik net gekregen had. Onmiddellijk kreeg ik het gevoel dat ik iets in handen had wat goed voelde. Het handzame formaat met de ring waardoor ik de blaadjes makkelijk om kon slaan gaven mij direct het gevoel dat dit wel eens een boekje zou kunnen zijn wat ik makkelijk mee zou kunnen nemen en vaak zou gaan gebruiken.

Je hebt dat wel eens, zo’n boekje waar je verliefd op raakt en wat je altijd bij je wilt hebben. De heldere kleuren, de uitleg van wat ze kunnen betekenen, de prachtige foto’s, de zijdezachte pagina’s, de woorden die de kleuren karakteriseren, het speelse en “niks moet”, maken dat het boekje tot een ware schat wat ik graag ter hand neem.

Als ik aan het lezen ben dan vind ik het heerlijk om wat te droedelen, het is zo fijn dat er volop ruimte in het boekje is om mijn eigen droedels erbij te zetten zonder dat ik door teksten of mooie plaatjes heen moet. Kortom voor mij is het een kleuren “bijbel” die fijn in mijn tas past en mij de weg wijst in het palet van kleur. Zo heerlijk om in te snuffelen en op zoek te gaan naar betekenissen en invloeden van kleur. Een echte aanrader voor als je meer kleur in wilt zetten om je leven wat lichter en luchtiger te maken."
Edith Debije