Boek dan een visionboardsessie en zodat we samen kijken naar je gevoel, je verlangen en stip op de horizon. Tijdens deze sessie met alle tijd, rust en ruimte, heb ik enkel aandacht voor jou en je visionboard, je instagram van de ziel. Wat zeggen de kleuren en wat is het verhaal dat zichtbaar wil worden. Ik vertel je alles in deze persoonlijke Masterclass zodat je handvatten hebt om verder te gaan. 

Durf jij het aan om de taal van kleur te laten spreken? Gewoon omdat die rechtstreeks naar je gevoel gaat en je verstand verbluft achterlaat. Geen doekjes maar helderheid. Ik heb speciaal voor de deelnemers van 365 dagen succesvol ruimte gemaakt in de agenda. Meld je aan via onderstaande knop en stuur  je voorkeursdata naar info@bloei.biz dan maak ik de afspraak. We zien elkaar live in Naaldwijk in mijn Couleur Lokaal voor een inspirerende sessie.

Wensen  zijn voorgevoelens van datgene je ook werkelijk in staat bent te realiseren

De investering in jouw toekomst voor deze persoonlijke masterclass sessie bedraagt  € 197,- (incl. BTW)

Meld je aan

Anne-LiesOver mij

Ik ben Anne-Lies Smal, jouw persoonlijke bloeicoach. Ik gebruik de taal van kleur, omdat die voorbij je verstand gaat en je gevoel laat spreken. En dat is nou net de bedoeling! Samen met jou kom ik snel tot de kern, vanwege mijn scherpzinnigheid, pit en zachte benadering. Ik ga uit van jouw eigen kracht om jou tot volle bloei te laten komen.

Met Lie(f)s

Een krachtige spiegel

Anne-Lies is een bijzondere vrouw. Hoe vaak gebeurt het je dat je met iemand zit te praten en het gevoel krijgt: zij ziet mij echt. En dan niet alleen de buitenkant en de verhalen, maar vooral de wereld daarachter: mijzelf. Anne-Lies weet door haar liefdevolle persoonlijkheid en haar bijzondere taalgevoel je een krachtige spiegel voor te houden en vragen te stellen die niet snel aan je worden gesteld. Anne-Lies is goudeerlijk in wat ze aantreft. Daarmee geeft ze je alle handvatten om er zelf iets mooiers van te maken. Ik raad Anne-Lies van harte aan”.
Arjan Vergeer | Eigenaar 365 Dagen Succesvol

Kleur kan je ondersteunen bij het bereiken van wat je wilt bereiken. Anne-Lies brengt lucht en licht en maakt het (weer) leuk!
Josje Feller | Eigenaar Vrouw & Passie