Visionboard

Wat je visionboard jouw laat zien! (365)

Boek dan een visionboardsessie en zodat we samen kijken naar je gevoel, je verlangen en stip op de horizon. Tijdens deze sessie met alle tijd, rust en ruimte, heb ik enkel aandacht voor jou en je visionboard, je instagram van de ziel. Wat zeggen de kleuren en wat is het verhaal dat zichtbaar wil worden. Ik vertel je alles in deze persoonlijke Masterclass zodat je handvatten hebt om verder te gaan.  

Durf jij het aan om de taal van kleur te laten spreken? Gewoon omdat die rechtstreeks naar je gevoel gaat en je verstand verbluft achterlaat. Geen doekjes maar helderheid. Ik heb speciaal voor de deelnemers van 365 dagen succesvol ruimte gemaakt in de agenda. Meld je aan via onderstaande knop en stuur  je voorkeursdata naar info@bloei.biz dan maak ik de afspraak. We zien elkaar dan online in mijn Couleur Lokaal voor een inspirerende transformerende sessie.

97 ex BTW
  • Inclusief persoonlijke online masterclass

Wensen zijn voorgevoelens van dat gene je ook daadwerkelijk toe instaat bent te realiseren

M. Knoope

"Anne-Lies is een bijzondere vrouw. Hoe vaak gebeurt het je dat je met iemand zit te praten en het gevoel krijgt: zij ziet mij echt. En dan niet alleen de buitenkant en de verhalen, maar vooral de wereld daarachter: mijzelf. Anne-Lies weet door haar liefdevolle persoonlijkheid en haar bijzondere taalgevoel je een krachtige spiegel voor te houden en vragen te stellen die niet snel aan je worden gesteld. Anne-Lies is goudeerlijk in wat ze aantreft. Daarmee geeft ze je alle handvatten om er zelf iets mooiers van te maken. Ik raad Anne-Lies van harte aan"
David de Kock
David de Kock
Oprichter 365 Dagen Succesvol
LMet mijn visionboards naar Anne-Lies!
De allereerste keer gaf ik mezelf een visionboardreading cadeau voor mijn verjaardag. Een wereld ging voor me open, Anne-Lies vertaalde mijn board, de kleuren, de afbeeldingen, de indeling, .... mijn verhaal in een collage, bijzonder krachtig. Anne-Lies nam me mee in de magie van kleur en beeld. Dat heeft me zoveel gebracht dat ik het jaar daarna met 2 visionboards op de stoep stond. Afgelopen jaar stond ik er met 4. Deze reis in beeld en kleur is ontzettend krachtig, Anne-Lies is dé tolk die je meeneemt en optilt naar je hogere zelf. Je volwassen ik. Kleur en beeld, niet voor watjes zoals ze altijd zelf zegt, ik daag je uit, geef jezelf net als ik een visionboardreading cadeau en begin met het leven van je eigen leven!!!orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Over mij

Ik ben Anne-Lies Smal, jouw persoonlijke bloeicoach. Ik gebruik de taal van kleur, omdat die voorbij je verstand gaat en je gevoel laat spreken. En dat is nou net de bedoeling! Samen met jou kom ik snel tot de kern, vanwege mijn scherpzinnigheid, pit en zachte benadering. Ik ga uit van jouw eigen kracht om jou tot volle bloei te laten komen.

Met Lie(f)s

97 ex BTW
  • Inclusief persoonlijke online masterclass

Een Vision Board werkt als een verrekijker. Hoe beter je deze afstelt, hoe scherper je ziet waar je naartoe wilt gaan en hoe sneller je je doel bereikt.

Er is meer want ik vind het heerlijk om je te trakteren. En je verdient het gewoon! Het is iets heel  bijzonders want als je nu instapt bij het fijne Lekker Bloeiend zomerprogramma ontvang jij mijn nieuwste boek Kleuren van Geluk er als magische bonus bij.  Hoe bloeiend is dat? Zie je het al voor je? Verbinding, creëren, samen op avontuur en genieten…zo oranje! Weet je al waar je het boek gaat lezen en invullen? Lekker met je voeten aan de waterkant? In de hangmat? Of gewoon op je nachtkastje om je laatste inzichten te delen met het zacht gekleurde papier? Rijkdom!
Ik trakteer ook op een prachtige set kaarten in 10 verschillende kleuren met betekenis van elke kleur. Prachtig om te versturen en magisch om te gebruiken als carddeck om je intentie te zetten.