Testimonials van de studenten van de opleiding

Kleuren van Geluk

“Een ander kan zien dat ik Kleuren van Geluk heb gevolgd aan mijn uitstraling. Zo binnen zo buiten. De energie die ik krijg van de kleurbeleving en de taal van kleur. Het geeft magie. Dat kan een ander voelen. Kleur: een wereld vol met mogelijkheden en ideeën.” 

Harmien

“Als ik oranje aanheb, ja, dat is zo’n fijne kleur nu. Dingen lukken, komen in een stroomversnelling en kleur is daar ondersteunend in. Ik dacht, hóe gaan we dit doen? Door met kleur bezig te zijn gebeurt er ineens van alles.”

Anitha

“Ik draag een vorm van turkoois, omdat ik bezig ben het vertrouwen terug te vinden in mijn lijf. Door turkoois voeg ik speelsheid toe, het hoeft allemaal niet zo zwaar. Ik wissel het speelse turkoois graag af met lila. Bij mij draait het allemaal om vertrouwen.”

Heleen

“Mijn grootste eye-opener tijdens Kleuren van Geluk is dat het bewust dragen van kleuren echt je stemming kan veranderen en je daarmee ook je focus kan verleggen. Dat brengt me verder richting mijn doel en geeft me een gelukkig gevoel. De kennis van kleur en de bewuste toepassing ervan maakt het verschil dat ik nu echt stappen aan het zetten ben naar datgene wat ik echt leuk vindt. En dat brengt me heel veel plezier.”
 
“Ik durf meer te voelen. Vrouwelijker te worden. Voelt goed!”

Wilma

““Mijn grootste eye-opener tijdens Kleuren van Geluk is dat wat niet tastbaar is of uitgesproken hoeft te worden, verteld word door kleur. Kan ik de woorden niet vinden voor wat ik voel, geeft niets, kleur komt toch wel boven. Dat brengt mij ontspanning.”

Heleen

“Ik vind dat ik meer mens word. Alles wat er in mij zit, komt meer naar buiten. En laat zich zien aan iedereen. Ik voel me meer vrouwelijk, ik voel me meer een dochter, ik voel me meer een partner, dus ik kom het ook in verschillende rollen tegen dat daar een verandering plaats vindt.”

Anitha

“De kennis over kleur geeft mijn leven een andere dimensie. Het maakt dat ik opnieuw nieuwsgierig en vol verwondering leef in het hier en nu. Dat maakt dat ik mezelf durf te zijn en vol vertrouwen uitdraag naar buiten en minder bang ben om te falen. Ik kan het!
Een ander kan zien dat ik Kleuren van Geluk heb gevolgd doordat ik de taal van kleur spreek en kleur benoem in gesprekken daar waar het kan of past. Het verschil is dat je een ander soort gesprek krijgt. Verbazing en verwondering bij de ander vindt plaats. Heel leuk!
Doordat ik meer mezelf ben gaan zijn en mezelf meer uitspreek, is er een hele andere sfeer ontstaan thuis. Lichter en joliger. Zo fijn.” 

Carmen

“Mijn grootste eye-opener tijdens Kleuren van Geluk was dat turkoois de kleur is die mij verder helpt dan rood. En dat brengt mij dat ik het op mijn eigen wijze mag doen zoals ik de dingen doe en dat dat goed voelt.
Het is niet dat ik het niet wist, maar ik heb bevestiging gekregen dat ik kleur anders mag inzetten of weglaten en dat brengt me helderheid en inzicht dat ik bepaalde issues mag loslaten.

Een ander kan zien dat ik Kleuren van Geluk heb gevolgd in mijn houding, gedrag, taalgebruik en in mijn outfits. Dat brengt mij dat ik weer doe wat mij blij maakt.”“Ik draag een vorm van turkoois, omdat ik bezig ben het vertrouwen terug te vinden in mijn lijf. Door turkoois voeg ik speelsheid toe, het hoeft allemaal niet zo zwaar. Ik wissel het speelse turkoois graag af met lila. Bij mij draait het allemaal om vertrouwen.”

Annie

“Ik heb magenta aangetrokken omdat ik er zo blij van word. Het bruist, het bubbelt, ik heb ontzettend veel ideeën. Vorige week ben ik met een idee gestart en dat is iets wat ik al heel lang niet had gedaan. Ik stond in stilstand en dat vond ik verschrikkelijk. Nu voelt alles verfrissend en zelfs een tikkie ondeugend”   

Petra

 

En wat is het dat jij graag zou willen ervaren, voelen of gewoon heerlijk mee buiten de lijntjes kleuren? Op en met je eigen wijsheid?
Die is er namelijk niet ingestopt om lastig te zijn maar om tot volle Bloei! te komen, worden wie je bent. Net als deze deelnemers ligt dat op jou te wachten. Lees HIER verder   

Met Lie(f)s