Kleur gebruiken bij persoonlijke groei!

Persoonlijke groeiEcourse Lekker B(l)oeiend! Lente-editie – Kleur gebruiken bij persoonlijke groei!

Rood voor o.a. lef, oranje voor humor, geel voor zelfvertrouwen etc. Wekelijks een opdracht in je mailbox en thuis ontwikkelen. Zo leer je over alle kleuren en merk je wat ze met je doen, troosten, inspireren, activeren of gewoon een boel weerstand oproepen. Je leert jouw kleurvoor- en afkeur kennen en dat schudt jouw bewustzijn lekker wakker. Want de kleur die je echt niet in je buurt wilt ,zegt natuurlijk ook veel over wat je niet wilt zien. De opdrachten maken van je bewustwordingsproces een ware belevenis! Jouw reactie stuur je me na een week toe en jij ontvangt de algemene betekenis van desbetreffende kleur van de week.

Deze lente editie van 7 weken geeft plezier, inzicht en persoonlijke groei. De totale kosten bedragen € 47,- (excl btw). Inschrijven is mogelijk vanaf 1 april 2014.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer verhalen

De betekenis van de kleur paars

Hoe zweverig ben jij eigenlijk?

Ik zit hier in alle stilte en observeer de deelnemers van mijn Bloei! op retreat aan zee die zich bezighouden met hun visioenen. Vanochtend heb ik vergezichten

Bruin is geen allemansvriend

Lazy Sunday morning

Lazy Sunday morning; zodra ik deze woorden lees, gaat mijn verbeelding met me aan de haal. Ik zie mezelf heerlijk lang in bed met boekjes,

Post van Anne-Lies

Spice up your life, dear en ontvang mijn Lie(f)sBrief met enige regelmaat op je digitale deurmat. Meld je hieronder aan dan ontvang je binnenkort kleurrijke post.