Tip 10 –  “Welke kleur helpt me bij moeiteloos loslaten?”


Vandaag is het de eerste dag van de herfst! Van de meteorologische herfst weliswaar. En weet je, ik heb er wel zin in. Jij?

Voelt altijd weer een beetje als nieuwjaar, vind je niet? Aan de vooravond van een nieuw seizoen stel ik mezelf altijd de vraag: Wat laat ik achter en wat neem ik mee naar het nieuwe jaargetijde? Wat heeft zijn dienst gedaan en wat is de oogst waar ik van wil genieten of misschien nog wat aandacht kan schenken? En ik realiseer me dat ik niet de enige ben, Anne-Lies, want in deze periode zijn er altijd meer aanvragen voor de Doorbraaksessies. Het verlangen om het mooier te maken voor jezelf op een intense en lekker praktische manier is er volop.

Leren loslaten zoals de bomen jaar in en uit doen!
Zo ook Dominique. Ze wil heel graag leren loslaten nog voor de blaadjes werkelijk gaan vallen. Het was een pittig jaar, ze negeerde signalen en ze is er nu zo klaar mee. Ze wil support en samen een plan voor de herfst maken. Dus stelt ze me de volgende vraag: ”Welke kleur helpt mij bij werkelijk loslaten van mijn oude overtuiging? Werkelijk loslaten, zoals de bomen dat jaar in en en uit doen met hun blaadjes. Ik kan daar echt wat van leren. Ik wil mijn oude overtuiging laten gaan en kiezen voor een happy herfst. Wanneer kan ik een afspraak plannen?

De meest mooie vragen
Happy herfst! Die houden we er in ;). In de doorbraaksessies krijg ik de meeste mooie vragen. Wat denk je van deze: ”Welke kleur helpt mij om schaamteloos succesvol te zijn?” Prachtig toch! Of deze: ”Welke kleur juicht mij toe en moedigt mij aan om de liefde weer toe te laten?” Of welke kleur helpt mij nu echt te kiezen voor mijn zichtbaarheid? Super toch?

Bruin helpt je verder
Een fijne kleur die je helpt bij loslaten is bruin. Misschien niet je favoriet maar wel een helpende kleur. Het is de kleur die je helpt het proces door te gaan van wat je niet meer dient. Niet zo maar doei! weg ermee. Nee, echt kiezen om het aan te gaan. Zien wat er is, wat je kunt veranderen, verwerken en verteren en het dan laten gaan. Op die manier kun je werkelijk loslaten en jezelf vrij maken van dat wat je niet meer dient. Achterlaten en zo rustig de winter in wandelen om tot rust te komen. Hoe je dat kunt doen, laat ik in een sessie allemaal zien.

Het gaat vast een prachtige sessie worden met Dominique! En ook voor jou maak ik graag ruimte voor een Happy Herfst (of winter, lente of zomer) check HIER

Met Lie(f)s

Tip 9 –  “Welke kleur helpt me te vertrouwen?”


Ze heeft niet vooraan gestaan bij het uitdelen van vertrouwen. Ook had ze vaak het gevoel dat het leven niet altijd lief voor haar was. Natuurlijk geloofde ze in de liefde, maar niet voor haar. Ze had immers voldoende bewijs verzameld door de jaren heen dat de deksel op je neus krijgen heel gewoon was. Toch was er vorig jaar ineens een ervaring die haar oude belemmerende overtuigingen aan het wankelen brachten. Haar op haar grondvesten deed schudden…

Vertrouwen
Was het gewoon haar diepste verlangen dat ze het anders wilde? Was het haar intuïtie, of was ze het gewoon helemaal zat? Eigenlijk doet het er niet toe.

“Anne-Lies ik weet het niet meer, maar ik las je blog over vertrouwen. En dat maakte iets in me wakker. Het gaf me een gevoel dat ik kon kiezen. Het is bij jou toch ook niet komen aanwaaien?”

Nee, het is niet komen aanwaaien en niemand heeft me verteld dat het makkelijk zou zijn. Toch kies ik ook elke dag voor positiviteit en vertrouwen. Dat is wat me in de juiste baan om de aarde houdt en maakt dat ik mijn missie volbreng. Ze vertelt verder: “In dat zelfde blog las ik over je affirmatie, je toverspreuk, datgene dat je tegen jezelf zegt om door te gaan. Ik vind het prachtig en ga hem van je lenen. Het geeft me een gevoel van hoop en vertrouwen. Het heeft iets fijns en doet me denken aan dit liedje van follow the sun. Dus dankjewel, dit helpt me zo ontzettend veel verder. Fijn dat dat je er ben en oh ja, welke kleur zal ik erbij gebruiken? Welke helpt met uitspreken en geloven dat het wel goed komt met me?”

Samen reizen
Zoals altijd geef ik de vraag weer terug, maar ik weet al dat het blauw is. Van ruimte, vrijheid en vrede. En vooral van vertrouwen dat je het kunt. Dat je het niet altijd weet, maar dat je onderweg mag zijn, met je gezicht naar de zon, want die kant reis je op. Wil jij dat ik met je meedenk over jouw reis? Omdat ook jij vertrouwen nodig hebt om dat wat in je leeft waar te maken? Je hoeft het niet alleen te doen.

Twijfel niet, open de deur en stap in de bus van jouw expeditie met je gezicht naar de zon.

Tip – 8 “Welke kleur helpt me minder streng voor mezelf te zijn?”


Ze heeft niet vooraan gestaan bij het uitdelen van vertrouwen. En ook had ze vaak het gevoel dat het leven niet altijd even lief voor haar was. Natuurlijk geloofde ze in de liefde, maar niet voor haar. Ze had immers voldoende bewijs verzameld door de jaren heen dat de deksel op je neus krijgen heel gewoon was.
En toch was er vorig jaar ineens een ervaring die haar oude belemmerende overtuigingen aan het wankelen brachten. Haar op haar grondvesten deed schudden…

Vertrouwen
Was het gewoon haar diepste verlangen dat ze het anders wilde? Was het haar intuïtie, of was ze het gewoon helemaal zat? Eigenlijk doet het er niet toe.

“Anne-Lies ik weet het niet meer, maar ik las je blog over vertrouwen. En dat maakte iets in me wakker. Het gaf me een gevoel dat ik kon kiezen. Het is bij jou toch ook niet komen aanwaaien?”

Nee, het is niet komen aanwaaien en niemand heeft me verteld dat het makkelijk zou zijn. Toch kies ik ook elke dag voor positiviteit en vertrouwen. Dat is wat me in de juiste baan om de aarde houdt en maakt dat ik mijn missie volbreng. Ze vertelt verder: “In dat zelfde blog las ik over je affirmatie, je toverspreuk, datgene dat je tegen jezelf zegt om door te gaan. Ik vind het prachtig en ga hem van je lenen. Het geeft me een gevoel van hoop en vertrouwen. Het heeft iets fijns en doet me denken aan dit liedje. Dus dankjewel, dit helpt me zo ontzettend veel verder. Fijn dat dat je er ben en oh ja, welke kleur zal ik erbij gebruiken? Welke helpt met uitspreken en geloven dat het wel goed komt met me?”

Samen reizen
Zoals altijd geef ik de vraag weer terug, maar ik weet al dat het blauw is. Van ruimte, vrijheid en vrede. En vooral van vertrouwen dat je het kunt. Dat je het niet altijd weet, maar dat je onderweg mag zijn, met je gezicht naar de zon, want die kant reis je op. Wil jij dat ik met je meedenk over jouw reis? Omdat ook jij vertrouwen nodig hebt om dat wat in je leeft waar te maken? Je hoeft het niet alleen te doen.

Twijfel niet, stap in de bus en start vandaag nog jouw expeditie met je gezicht naar de zon. Boek je ticket HIER naar een kleurrijk leven

Met Lie(f)s

Tip 7  – “Ja maar, wat als die kleur me echt niet staat! Wat dan?”

Jolijn is mooi onderweg in haar eigen leven. Ik vind haar dapper. Ze heeft het besluit genomen dat het over haar gaat in 2018.

Ze negeert voortaan de opgetrokken wenkbrauwen. Ze past zich niet meer aan op het werk. Ze gaat gewoon niet meer naar die stomme feestjes, maar lekker op tijd naar bed met een fijn boek. Ze schrijft zich in voor een cursus overzee, helemaal voor zichzelf. Ze draagt wat haar een goed gevoel geeft en negeert, ogenschijnlijk ontspannen, de opgetrokken wenkbrauwen van de moeders op het schoolplein. Natuurlijk ‘ogenschijnlijk’, want Jolijn is nog wat onwennig in de wereld van haar nieuwe ik. Maar ze doet het mooi wel en kan schoolpleinmaffia hebben.

Wat haar helpt
In een blog las ze over kleuren die haar helpen bij het loslaten van oude patronen. Superfijn, want ze kan wel wat hulp gebruiken om voor de zomer een stralend middelpunt in haar eigen leven te zijn. Lekker weer alles doen wat ze zelf wil. Het is haar op school ooit door een goed bedoelde juf afgepakt; het dromen, het fantaseren en het vrij gevoelig zijn. Tot begin dit jaar heeft ze zich aangepast, maar dat is mooi klaar! Ik ga voor mijn authenticiteit. Niets meer en niets minder. Dus gaat het overtollige zwart op marktplaats en donkerblauw in de lappenmand, zegt ze. “En ik heb echt zo’n zin in lila! Net als heel vroeger!”

Lila la la la voor de lente
Dat vind ik fijn om te horen, want lila brengt haar weer bij zichzelf. Het is de kleur van authenticiteit! Voelen wie je bent en dat dan ook gewoon zijn. Maar, zo zegt ze, de kleur staat haar niet. Ik wil best als een Pippie in paars, maar mag het ook op een beetje leuke manier en goed voelen? Graag zelfs! Hier bij Bloei zijn we net de belastingdienst, maar dan op zijn kop: makkelijker kunnen we die groei niet maken, wel veel leuker.

Maak een DIY-pakketje
Dus adviseer ik haar te kijken waar die lila voor haar voor staat en daar ook actie op te ondernemen. Kleur helpt, maar je moet ook echt gewoon aan de slag. Voor Jolijn is het authenticiteit dat resoneert. Waar ze al jaren naar verlangt en wat ze nu wil laten zien. Met al haar grappen en grollen en haar fantastische gevoelens. Ze is niet gek, ze is bijzonder en dat mag de wereld zien. Dus maakt ze een DIY-pakket, gaat ze elke avond met de buuf een ommetje maken en bespreekt ze waar ze zichzelf kan zijn en waar nog niet. Ze draagt kleuren die haar helpen. In elke kleur zit altijd een tint die wel staat. En als je het niet bij je gezicht draagt, is er niets aan de hand. Ze zet lila overal om zich heen: haar telefoon, in bad, in de voorjaarsbloeiers en die foute snoepjes. Steeds als ze de kleur ziet, heeft ze een fijne reminder en krullen haar mondhoeken. Dat maakt het bloeien zo veel leuker.

Inspiratie
En ze laat zich inspireren, heel lila, door mijn nieuwsbrieven en boekt een doorbraaksessie, dat werkt!  Zo heeft ze een stok achter de deur en de wetenschap dat ze nog voor de zomer een stralend middelpunt is in haar eigen leven. Voorbij de juf van vroeger, de pestkoppen en haar demonen. Ook voor jou is er ruimte  voor een doorbraaksessie. Twijfel niet langer en meld je HIER aan.

Met Lie(f)s

 Tip 6  – “Help, ik ben een huismus en heb behoefte aan avontuur!
Wat nu?”

Deze week werd ik bij een leuke borrel aangesproken door Annemiek.
Leuk mens, vlotte babbel en een heel klein hartje. Of we even konden praten. Ze knikte zo met haar hoofd van: ‘Kom even met me mee’. “Okay”, dacht ik, “dit is even een onderonsje.”

Vliegen
“Het is tijd om uit te vliegen en de zon weer te voelen, Anne-Lies. Ik voel het aan alle kanten, maar ik ben als de dood, eigenlijk. Al jaren staat het bovenaan mijn vision board en steeds plak ik er gewoon iets over heen. Dat kan toch niet langer zo? Dat kan toch niet de bedoeling van het leven zijn? Vroeger deed ik de zotste dingen, maar na die periode van scheiding en het overlijden van mijn ouders is eigenlijk mijn levenslust wel verdwenen. Het plezier heeft de benen genomen. Ik verzin smoezen om maar niet verder dan het avonturenpark van de Efteling te hoeven gaan. Wat kunnen we doen? Welke kleur helpt mij dan verder als eerste stap?”

Hoe werkt het wel?
Ik nodig haar uit om samen verder te kijken. Een pilletje in het oranje, de kleur die je helpt om te verwerken wat je ontzettend raakt. Die je helpt om het levensavontuur weer aan te gaan nadat je volledig geraakt bent achtergebleven. Dat zou magisch zijn, maar zo werkt het niet. Er is ook actie, hulp, ondersteuning en oranje om het leven beetje bij beetje weer op te pakken. Ze is er voor gaan zitten en geeft nu woorden aan haar verlangen, zodat we samen op expeditie gaan en van 2018 eindelijk een mooi avontuur maken.

Ik vind haar dapper en weet zeker dat ze op een dag haar haren weer losgooit, haar schoenen uitschopt en lacht naar het leven, haar leven. En jij? Waar kun jij wel wat oranje bij gebruiken?

Met Lie(f)s


Tip 5 – Welke kleur helpt mij om dapper te zijn. 

Anne-Lies hoe doe jij dat nou? Stap je gewoon werkelijk overal in? Zelfs naar de andere kant van de wereld? Ik moet mezelf oppeppen om alleen al naar de andere kant van het land te reizen. Maar ik wil wel! Graag zelfs, want ik ben wel een beetje klaar met mezelf. Heb jij een kleur die me helpt bij dapper zijn?

 

Stoete schoenen 
Charlot is een heerlijke coachee. Ze wil verder en neemt het besluit om toerist in eigen leven te zijn! Superknap, want Charlot stond niet vooraan bij het uitdelen van lef en heldhaftigheid. Ze heeft de stoute schoenen aangetrokken, omdat ze weet dat kleur niet voor watjes is. Dat gaat helpen. Ze boekt een doorbraaksessie en we gaan op expeditie met maandelijkse coachgesprekken.

Toerist in eigen leven
Toerist zijn in eigen leven doet ze door met een frisse blik te kijken naar wat er allemaal al is. Hoe is het in haar eigen leven? Waar staat haar huis, wie zijn haar reisgenoten, eet ze wel eens een lokaal gerecht? Doet ze dingen in het weekend die ze ook op vakantie zou doen? Zo wordt ze zich bewust van zichzelf. Ik geef Charlot de opdracht om ook vakantiefoto’s te maken van haar omgeving en natuurlijk ook wat selfies. Het is een heerlijke manier om te zien wat er al is en hoever je al bent gekomen. Heel belangrijk als startpunt.

Next step
En nu is het zo ver. Het is tijd voor haar volgende stap in een nieuwe wereld. Door haar groei is ze veranderd en inmiddels nieuwsgierig genoeg geworden om eens om de hoek te kijken. Vandaar haar vraag, want een nieuwe fase is superspannend en alle hulp is welkom. Is er een kleur voor dapperheid?

Jazeker, het is de kleur van doen. Gewoon doen. Niet meer denken, maar weten dat het klaar genoeg is om te doen. Rood is daar een kanjer in. Diep ademhalen en een stap zetten naar de volgende fase. Trek eens rode schoenen aan en merk het verschil van die eerste ‘yes’ naar jezelf. Rood is namelijk de kleur van actie. Mouwen opstropen en van soms zelfs eerst doen en dan pas denken. Alles begint met een eerste stap. Wat ga jij doen om het verschil te maken voor jezelf? Wat is voor jou die ene o zo belangrijke to do?

Heel veel succes en vind je het veel te spannend dan help ik je graag met een helpende doorbraaksessie. Ik wens je een weekend met mooie stappen. 

Met Lie(f)s


Tip 4 – En soms wil je gewoon aandacht en opvallen! Geel helpt je.


Zoals je weet krijg ik fijne post in mijn mailbox. Zoveel zelfs, dat ik het moois allang niet meer voor mezelf houd. Ik vind het magisch als ik de Liefs-post mag delen, want hoe leuk is het om te inspireren met andermans verhalen. Dat is toch puur geluk?

Deze week bespreek ik de kleur geel om twee redenen. Allereerst omdat je deze knaller wel kunt gebruiken zo aan het begin van het jaar. Hij helpt je met je wilde plannen om nu echt vol focus je dromen waar te maken. Geel helpt je als je focus nodig hebt. Het is niet voor niets dat de eerste post-its geel waren. Of wat dacht je van die lekker felle, gele markeerstift? Leg gerust wat gele spulletjes om je heen als je veel moet schrijven of studeren. Je zult zien dat je aandacht veel beter bij het scherm blijft.

De tweede reden is die van aandacht vestigen op jezelf. Wil je gezien worden of heb je even de aandacht nodig? Kies dan bewust voor geel. Ageeth deed dat bij haar sollicitatie en lees nu eens haar gave bericht:

Ik heb hem!

”Hallo Anne-Lies! Vanmorgen een sollicitatiegesprek gehad. Vooraf goed nagedacht over wat aan te trekken. Nog eens teruggebladerd in mijn notities bij jouw lessen. Dus ik ging voor een gele blouse (gister speciaal gekocht). Het heeft gewerkt, ik ben “gezien”. Na een fijn gesprek kreeg ik vanmiddag te horen dat ik het geworden ben. Hoe leuk is dat 😃
En natuurlijk kwam dit niet alleen door mijn blouse, maar ik zat er toch anders 😃.

Bedankt groet van Ageeth!”

Wat een heerlijk bericht om in de mailbox te vinden, vind je niet? Dus kun je de komende week wel wat aandacht en zelfvertrouwen gebruiken, en vol focus je voornemens waarmaken? Kies dan geel! Houd je me op de hoogte? Meer over geel lezen? Klik HIER

Met Lie(f)s

Tip 3 – Welke kleur helpt mij naar een vrij en onbevangen leven, voorbij het oordelen?


Anne-Lies, ik begin een beetje een zure tante te worden. Een pietje precies, strak en volgens de regels. Eigenlijk ben ik een feeks thuis. En ik verlang toch zo ontzettend naar de lente in mij. Echt, Ik ben alleen maar aan het denken en woon zo ongeveer in mijn hoofd. Er zit gewoon geen leven meer in mijn gevoel, lijkt het wel. Wat kan ik doen? Welke kleuren helpen me hierbij? Het is zo koud en dat is niet alleen de temperatuur van buiten.”

Lekker los!
Ze verlangt naar lekker los, vrij en onbevangen zijn, jeugdig. Misschien is ongevangen wel het juiste woord. Of nog een stapje verder, en gaat het over het gevoel van vrij zijn. Of nog verder, en gaat het eigenlijk steeds over het woordje zijn. Niets meer en niets minder. ZIJN!

Geen schreeuwkoor op je schouder waar je van alles van moet. Geen oude verhalen uit een verborgen verleden die de regels bepalen. Voorbij aan het geneuzel en Vrij zijn. Onbevangen, voorbij de ruis. Hoe fijn is dat? Gewoon zijn en doen wat je hart je ingeeft. Leven, lekker los in de lente! Dat is wat ze wil en ze kiest voor roze en oranje. Hoe mooi is dat?

Ze kiest!
Roze van zoet, zacht, zalig Roze voor het prille begin van de verandering die ze wenst in haar leven, dat het wel wat zachter mag van haar. De lat lager en erop zitten, terwijl de krokusjes als lentezoentjes omhoogkomen. Gewoon eens kijken hoe ze groeien, hoe krokusjes dat doen. Misschien kan ze er iets van leren.

Oranje van mijn haren los En oranje van levensblijheid, heerlijk genieten, onbevangen en vrij zijn. En natuurlijk het oranje van haar creativiteit, want ze mag los nu ze weer verhuisd is van haar hoofd naar haar hart en de criticus op zolder slaapt. Oranje helpt haar per direct met creëren, spelen en het herpakken van haar levenslust. Onbevangen ZIJN!

Heerlijk, vind je niet? Herkenbaar? Verlang jij ook zo naar ongedwongen ZIJN? En vraag jij je af: Hoe dan?
Dan nodig ik ook jou van harte uit kleur te bekennen en je hier aan te melden voor de lente. Ik ga je er alles over leren!

Met Lie(f)s

Tip 2 – Welke kleur helpt mij de regie in mijn leven te pakken? Indigo?

Heerlijk om de touwtjes in handen te hebben, vind je niet? Een van mijn oudste vriendinnen belde op met een vraag over kleuradvies voor meer regie.
“Het gaat hier op de zaak echt alle kanten op, Anne-Lies, behalve de goede. Laten we zeggen de kant die goed is voor mij.”

Ze heeft een mooi bedrijf en vindt het heerlijk om met jonge honden te werken. Ze is dol op het enthousiasme, de vernieuwing en met name de levendigheid. Ze is iemand die liever de coach is dan de eigenaar. Dol op vrijheid, omdat ze dat vroeger zelf zo miste. Maar ondertussen maakt ze wel weken van 100 uur en komt ze eigenlijk Rotterdam niet meer uit.

Tijd voor een bedrijfsbubbeltje
De laatste tijd was ze moe en had ze de touwtjes en leiding uit handen gegeven. Gewoon even op de overleefstand, zodat ze wat kon aansterken na een longontsteking die maar niet over wilde gaan. Eenmaal weer opgeknapt, dacht ze dat alles bij het oude was gebleven, maar dat was dus niet zo. Er heerste onrust in de toko en de medewerkers waren gespannen. Tijd voor een bedrijfsbubbeltje, zoals zij het altijd zo mooi zegt. En tijd voor een frisse wind.

Zij is ook niet meer de oude, zo ervaart ze na een aantal mooie gesprekken met haar team. Haar rechterhand is er klaar voor om de leiding te nemen. En zij? Mijn vriendin wil weer het veld in. Contact met de klanten over heel de wereld en niet alleen via Skype.

Donkerblauw en indigo
Donkerblauw is de kleur van de regie pakken over je eigen leven. Niet afwachtend of weglopen, maar er voor gaan zitten. Kijken naar je leven en de veranderingen aanbrengen die nodig zijn. Indigo, die diepe donkerblauw helpt je bij inzichten en bij duidelijkheid. Het is de kleur die we allemaal kennen van autoriteit, van mensen die gezag uitstralen en waar we op mogen vertrouwen. En dat woord is afgeleid van het Engelse authority. Als we dat doorvertalen naar de oorsprong, dan komt het uit het oud-Engels: the authorinthy, oftewel de schrijver van je eigen levensverhaal. Hoe mooi is dat?

Waar pak jij deze week weer de regie? Over je leven, over je plannen? Of iets heel anders? Ik hoor het heel graag.
Tijd voor een sessie? Check hier  JA, graag!

Met Lie(f)s

Tip 1 – Supersnelle en fijne tip bij je winterse bui.


Kun je wennen aan de wintertijd? Ik vind het heerlijk. Het voelt alsof het klopt en het nooit anders is geweest. Wat ik wel lastig vind, is dat buiten de kleur uit de natuur lijkt te trekken. Alsof de kleuren met de vogels mee zijn naar het zuiden, vind je niet?

En toch zit daar wel iets moois in, want nu er buiten geen kakafonie van kleur is, kun je kijken waar je oog dan op valt. Welke kleur laat zich aan jou zien? Welke plopt er op in het straatbeeld? Of in de winkels, of misschien gewoon in je huis, tuin of keuken? Welke kleur is het die jij steeds draagt en waarbij je niet kunt wachten totdat het uit de was is?

Flirten en kietelen
Kijk de komende dagen eens welke kleur er met jou aan het flirten is. Er zou zomaar eens heel veel informatie in kunnen zitten. Durf je de uitdaging aan om hiervan een week lang bewust te zijn? Gaat dat lukken? Volgende week laat ik je dan de betekenis van de desbetreffende kleur zien. Je zult versteld staan van de informatie. Dus eerst gewoon kijken, nieuwsgierig zijn en je bewustwording een beetje kietelen.

Je snapt jezelf beter
Als je weet welke kleuren effect op jou hebben, zul je de magische kracht van kleuren ervaren. Kleuren kunnen je informatie geven waar je zelf (nog) niet bij kunt. Kleuren kunnen je helpen bij de dingen te komen die diep in jou spelen. Als je die informatie over jezelf weet, dan kun je lichter, positiever, vrolijker worden. Krijg je meer vertrouwen in jezelf, in het leven en in de mensen om je heen. Maak je fijnere keuzes Je kunt beter bij jezelf, bij de belangrijke dingen in je leven en je herpakt de regie. Kortom, je snapt jezelf beter.

Zullen we?
Dus zullen we er een kleurige week van maken als antwoord op de wintertijd? Ik lees heel graag welke kleur bij jou avances maakt, zodat je in de volgende editie kunt lezen waar deze kleur voor staat en wat deze winter voor jou kan betekenen. Doen?

Niets missen en wekelijks kleuradvies ontvangen? Schrijf je HIER in

Met Lie(f)S