Hoe Judith en Inge mij inspireren uit de kast te komen.

Post, papieren post vanochtend al vroeg lag er al een grote envelop op de mat. Word jij daar ook altijd zo vrolijk van? Lekker ouderwets en vol belofte? Zomaar voor mij! Lees hoe Inge en Judith mij inspireren om uit de kast te komen.

Ik hou wel van een beetje controle!  

Liefs van
Liefs van

Het geeft me ook heel veel, daar niet van, maar volgens mij zit het beste van mezelf toch werkelijk aan die andere kant. Aan de oranje kant, zeg maar.
Ik verlang steeds meer naar het onbevangen zijn en met name in het neerzetten van mijn vak! Werkelijk de creativiteit, het aanvoelen en het plezier van kleur laten zien voorbij, ver voorbij de structuren van een bedrijf bedrijven. Dat is wat me bezighoudt de laatste tijd. Ken je dat? Dat je eens uit de band wil gaan, op een andere manier werken en zien wat er gaat gebeuren? Anders dan dat koppie vol met regels.

 

Wat als we frivoliteit op ons beschuitje smeren voor een blije dag!

Hoe zou het zijn als we allemaal wat meer oranje zouden toevoegen aan ons ontbijt? Als we frivoliteit op ons beschuitje zouden smeren? Oranje is de kleur van je haren los gooien, schoenen uit en dansen op de tafel en volledig in het moment zijn zoals je ziet op het moodboard van Inge wat ik vond op de deurmat.

Uitnodiging
Uitnodiging

Of zoals Judith die hem nog scherper neer zet tijdens het traject Bloei! Een grote stap in kleur en er Live fully van maakt en daar ook professioneel mensen bij helpt in haar bedrijf  Livewise. Dansen op tafel gaat hem niet worden maar ik neem de uitdaging van de dames voor onbevangen zijn met beide handen aan!

Live Fully

En jij hoe los ga jij? Lees hier meer over oranje!

 

 

 

Met Lie(f)S

P.S Enne gooi je haar eens los, het is er het seizoen voor

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer verhalen

Post van Anne-Lies

Spice up your life, dear en ontvang mijn Lie(f)sBrief met enige regelmaat op je digitale deurmat. Meld je hieronder aan dan ontvang je binnenkort kleurrijke post.