Hoe Philo kleur inzet voor een Me-Time weekend!

Philo van Puur Philo is een vrolijke jonge moeder die alles uit het leven wil halen wat er in zit en  het roer heeft  omgegooid. Altijd volop in ontwikkeling  stippelt ze haar weg uit als o.a. foodblogger en volgt trajecten voor de beste versie van zichzelf en dat doet ze super goed. Een van haar  geheime wapens? Kleur!

468f0dd638921f02cd51104588dfe14b

Berichtje van Philo:
Soms kreeg ik een fijne reminder van jou en soms zocht ik mijn ‘steun’ kleuren zelf wat meer op. Na een week te hard werken, plande ik een heerlijk kleurrijk week-end in. Trok ik roze kleren aan om mezelf er aan te helpen herinneren dat het allemaal best een tandje langzamer mocht of ging ik de stad in om een fijne kleurrijke armband voor mezelf te kopen. 708bac1f4313663b4109a464f4a16f82

De kleuren die ik om mee heen verzamelde door de oefeningen en jouw mails, werden een constante herinnering aan mijn verlangens en de afspraken met mezelf en hielpen mij zo om het echt te laten landen in mijn leven.

Plaatjes van pinterest

 

 

 

Zoals je ziet kan kleur je verwonderen, plezier en diep raken maar je vooral verder helpen. Neem dit weekend eens de tijd om een prachtige kleur bij je op te laten komen. Dat gaat als vanzelf als je er eens goed voor gaat zitten en je ogen even sluit. Ik zou zeggen zondag in het zonnetje is geen straf. Check wat die kleur met je doet en laat het even op je in werken. Gewoon lief zijn voor jezelf! Roze rozen

Heb een heerlijk weekend en kleur gerust buiten de lijntje! Zelf een  traject volgen? Check het programma van Bloei!
Met Lie(f)S

 

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer verhalen

Doe niet zo eigenwijs!

We kennen allemaal het zinnetje wel van vroeger: Doe niet zo eigenwijs. Ik kreeg het in ieder geval te pas en te onpas te horen

Post van Anne-Lies

Spice up your life, dear en ontvang mijn Lie(f)sBrief met enige regelmaat op je digitale deurmat. Meld je hieronder aan dan ontvang je binnenkort kleurrijke post.