“Ik heb geleerd dat je gevoel bij een kleur je veel kan vertellen.” Demi Willemsen

Hoe breng jij elke dag kleur in je leven?

“Het leuke is: kleur is er altijd! Zeker bij mij thuis en in mijn kledingkast. Mezelf omringen met de kleur, zoals een bordeaux-kleurige geurkaars aansteken in de herfst. Ook een kledingkast die telkens voller raakt met kleur maakt het leuk!

Ik merk dat ik steeds bewuster ben als kleuren mij opvallen en ik tijdens het shoppen hier ook gerichter naar zoek. Zoals na het meerdere keren aantrekken van een rode trui tijdens het winkelen, en zorgen dat deze snel weer uit, is vertelt me dan iets. Dit maakt me nieuwsgierig naar de betekenis hierachter. Ik verdiep me hierin, zodat ik weet waar ik aan moet werken en weet wat me te doen staat. Dat zorgt bij mij voor verandering en dat kleur me helpt die verandering waar te maken. Omdat ik continu herinnerd word aan mijn dromen en doelen. Want na een maand lang passen en het soms nog wat onwennig is, voel ik me nu goed in mijn nieuwe rode trui. En dit zorgt ervoor dat ik stappen maak en actie onderneem om mijn doel te bereiken. Dat is wat kleur doet.”

Wat was er eerst niet en nu wel? En hoe heeft dat je leven veranderd?

“Mijn leven ziet er nu heel anders uit dan een jaar geleden. Ik ben veel meer gaan voelen i.p.v. erg veel nadenken. Ik heb geleerd dat je gevoel bij een kleur je veel kan vertellen. Dit geeft mij vooral rust, omdat de antwoorden nu vanuit mezelf komen. En de rust geeft vertrouwen dat iedere beslissing die je maakt goed is, omdat je zelf de keuze maakt vanuit je eigen gevoel.

Wat er nu ook steeds meer is, zijn fellere kledingstukken in mijn kast, zoals oranje, magenta, geel, blauw en rood. Waar voorheen donkerblauw en donkergroen de overhand hadden.”

Wat heeft het volgen van een cursus bij Bloei jou gebracht?

“Ik was heel erg zoekende en onrustig over het maken van beslissingen. Na de eerste trainingsdag bij Anne-Lies voelde ik gelijk dat dit was waar ik naar zocht.

Een mooie investering om te durven en leren kijken naar jezelf op een leuke manier door middel van kleur!

Mijn start voor een reis in mijn persoonlijke ontwikkeling is bij module 1 begonnen. Kleur blijft me steeds weer nieuwsgierig maken naar dat stukje groei waar ik gek op ben. Kleur, nieuwsgierig zijn en blijven groeien.”

Voel je aan alles dat het ook jouw tijd is om kleur te bekennen? Te starten met een mooie basis in de wereld van kleur? Check dan hier in en start nog deze zomer net als Demi aan een kleurrijk leven.

Met Lie(f)s

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer verhalen

Post van Anne-Lies

Spice up your life, dear en ontvang mijn Lie(f)sBrief met enige regelmaat op je digitale deurmat. Meld je hieronder aan dan ontvang je binnenkort kleurrijke post.