New York Light blue kleur van de vrijheid tegemoet fietsen

New York Light blue, kleur van fluitend je vrijheid tegemoet fietsen

39 issie en sinds een jaar loopt hij regelmatig even naar boven. Hij is een van de creatieve van benee, wordt omarmt door de afdeling hier en is mateloos geïnteresseerd in kleur en in wat zijn kleurkeuzes hem onbewust vertellen. Hij is leuk, fris, sympathiek en good looking. Een soort van coca cola light break hier op de afdeling als hij binnenkomt. En het meest charmante… hij heeft er geen idee van!

 Je hoofd zegt dit en je hart zegt dat. En jij?


 “Heb je even?” Hij schuift zijn goddelijke billen op mijn bureau, zoals de meiden dat hier zeggen. “Denk even met me mee want ik kom er niet meer uit. Gevalletje verstand gevoel. Ik heb een aanbod uit New York gekregen. Grote droom, klein budget. Net nu ik alles op orde heb hier. Ik wou dat ik dit aanbod een paar maanden eerder had gekregen. Ik ben net goed gesetteld. Ik denk aan een foutje in de planning, de handjes van boven hebben iets over het hoofd gezien en doen me alsnog een aanbod. Ik heb er jaren om gevraagd en net nu ik er vrede mee heb dat mijn toekomst in Nederland ligt met vrouw en baby, komt er dit.

40633790_s

Ik krijg een ticket, een lijst met connecties, een fiets en een abonnement op een koffiewinkeltje. Kamertje op postzegelformaat is ook al geregeld voor me, midden in Manhattan maar ik moet wel dit weekend besluiten en ook direct voor een heel jaar. Ik wou dat het in de spambox terecht was gekomen.
”En wat zegt zij’?”. Ja, doen!”
“En wat kom je nou bij mij doen?”, vraag ik.
“Ja , om advies vragen. Wat zou jij doen? Jij bent zo lekker nuchter en wijs. Ik kom er niet uit hoor..”

Je hart achterna en het gevoel van vrijheid

“Okay, stel jezelf eens voor over 2 maanden. Doe je ogen maar even dicht” Hij gaat er eens goed voor zitten en sluit zijn ogen. Binnen een paar seconden verschijnt er al een enorme grijns op zijn gezicht. Mijn methode werkt al bij hem. Hij is ervaringsdeskundige en Ik vraag: “Wat voor kleur heeft het?” “New York light blue” roept hij lachend.

‘’Waar staat die kleur voor, voor jou? Waar doet die kleur je aan denken en wat doet het met je?“ “Ruimte, dromen waarmaken, creativiteit. Ik word er echt heel blij van, mijn energie stroomt.” Hij schudt zijn handen uit. “Lichtblauw van Flow en fluiten op de fiets!
Bedankt voor Floor. Niets meer aan doen. Ik ga!”

Lichtblauw is inderdaad de kleur van ruimte geven aan je creativiteit, en van vertrouwen. Dat het leven lief voor je is en dat het je dromen vleugels mag geven.

Wanneer heb jij voor het laatst kleur aan je dromen gegeven? Kleur bekennen en werkelijk aandacht geven en de tijd nemen voor wat voor jou belangrijk is. Het doet er toe en ik help je er graag bij.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer verhalen

Post van Anne-Lies

Spice up your life, dear en ontvang mijn Lie(f)sBrief met enige regelmaat op je digitale deurmat. Meld je hieronder aan dan ontvang je binnenkort kleurrijke post.