Hellweek from home

Hlelweek een trip om niet te vergeten.
Nu ik niet kan reizen en mijn programma’s in ieder geval niet meer op Bali kunnen plaatsvinden, lijken mijn verlangens om grenzen te verleggen nog groter dan ooit tevoren. Mijn persoonlijke groei en ontwikkeling hebben prikkels nodig en ik mis mijn reizen naar Bali.

Maar weet je lieve lezer, er is iets wat ik gek genoeg nog veel meer mis dan het eiland, en dat is degene die ik ben als ik reis. Dat stuk in mij dat nieuwsgierig is en openstaat voor het onbekende. Het stuk in mij dat dapper is en ontdekt en verder gaat met mijn intuïtie als innerlijke tomtom. Die vrouw mis ik als ik niet reis. En ik weet hoe belangrijk het is in deze tijd, net als met het retreat, om in te checken op wat wél kan. Dus ga ik op zoek naar een uitdaging in wat kan wel. Waar kan ik wel groeien en ontdekken? Ik boekte een helweek from home.

Wat is dat dan, een hellweek? 

Ik zie je denken: Hellweek? Doe je dat vrijwillig? In al mijn enthousiasme meld ik me direct aan en voel aan alles: dit gaat geweldig worden. Ik ga op ontdekkingsreis, geen landsgrens over, maar zeker grenzen ontdekken bij mezelf. Reizen… geen buitenland, maar een innerlijke trip. Een helweek. De Helweek is bedacht door de Noor Erik Bertrand Larssen en Meetings in the sun heeft er een mooie online versie van gemaakt. Zij omschrijven het als volgt:  

Het is de bedoeling dat je jezelf gaat uitdagen en je gaat ervaren hoeveel je voor elkaar krijgt als je jezelf pusht om de beste versie van jezelf te zijn. Wat je precies doet tijdens de helweek is aan jou, maar voor veel mensen zal deze week het ideale moment zijn om veel werk te verrichten. Je staat vroeg op, je kijkt geen televisie, je leeft gezond (= meer energie), beweegt elke dag en werkt gestructureerd en gefocust aan jouw doelen. Wat het ons heeft gebracht en de resultaten die jij mag verwachten zijn:

  • Nieuwe inzichten over jezelf, je doelen en werkwijze;
  • Een ritme dat past bij jouw behoeften en wensen;
  • Meer energie, verbinding met anderen, voldoening en balans in je dag;
  • Inspiratie en motivatie om jouw leven blijvend beter in te richten;
  • Je gaat de magie van het leven ontdekken en verrassingen tegenkomen. 

Wat een rijkdom zo’n hellweek from home  

Elke dag om 5.00 uur op en zelfs een nachtje doorhalen. Reken maar dat je dan een en ander over jezelf ontdekt en ik denk dat dat heel gezond is.  Als coach nodig ik mijn deelnemers constant uit een laagje dieper te gaan en ik vind dat ik mezelf heb uit te dagen dat ook te doen. Zo kan ik me beter invoelen en meer creatieve wegen ontdekken in de coaching en in mijn missie. Ik boek de helweek als een reis en neem een opdracht als bagage mee. Deze helweek staat in het teken van een onderwerp waar ik over dien na te denken, tijd voor te nemen en met anderen over mag spreken. Het is heerlijk om daar de tijd voor te hebben en me te verdiepen in dat ene waarvoor in het leven van alledag niet veel tijd lijkt te zijn. Wat fijn dat mijn ondernemerschap me die ruimte geeft. Ik ben een dankbaar mens

Dus ik heb mooie gesprekken over de toekomst met en wat ik daarvoor heb te doen. Ik geef vorm en zet al de eerste stappen. Ik maak een plan en tussendoor en wandel ik veel. Wat een rijkdom zo’n helweek from home. Je hoeft niet ver te gaan om thuis te komen. Wel te gaan, verdiepen in je geest en op zoek naar inspiratiebronnen.  

Een innerlijke trip voor het volgende kwartaal

Elke kwartaal start ik met deze afspraak met mezelf. En het doet wat met me, hoewel het echt even pittig is op het moment dat ik dit blog schrijf tijdens de nacht van doorhalen, nu om 3.18 uur in het holst van de nacht. Best wel!  
 
Check of het iets voor je is op DIT blog.

Met Lie(f)s

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer verhalen

Post van Anne-Lies

Spice up your life, dear en ontvang mijn Lie(f)sBrief met enige regelmaat op je digitale deurmat. Meld je hieronder aan dan ontvang je binnenkort kleurrijke post.