Ga je nog een blog schrijven over de betekenis van de kleur van je mondkapje, Anne-Lies?

Ga ik dit werkelijk doen? Een blog schrijven of mening geven over de vraag: Wat is de betekenis van de kleur van je mondkapje en wat wil je ermee uitstralen?
Nooit gedacht dat ik ooit een artikel over mondkapjes zou schrijven. Maar laatst kreeg ik de volgende hint toch echt van mijn schrijfcoach: ‘En natuurlijk ga je nog een blog over de kleur van je mondkapje schrijven, toch?’ Ik had net haar Spaanse roomwitte met borduurmotief staan bewonderen. Haar ogen lichten vrolijk op boven het zachte materiaal.

Goed idee! Maar toen ik erover nadacht voelde ik weerstand, en die wilde ik eerst even onderzoeken. Ik schrijf graag over de vrije wil of misschien wel over de verantwoording voor je vrije wil. En een mondkapje is niet uit vrije wil. Er is iets dat ons in de greep heeft en hoe ga je daarmee om? Gelukkig had ik mezelf in de gaten en dacht: Ha Lies, maar het is nog steeds de vrije wil hoe je daarmee omgaat. En… het is in Nederland helemaal niet verplicht. Oja

Waar ligt de verantwoording?

Is er dan nog meer weerstand? Ja er zit namelijk nog een laagje onder. Ik wil er geen gedoe van maken, geen issue. Wat ik voorbij zie komen is veel dapperheid en hele wijze woorden. Ik zie mensen in opstand komen, ik zie van alles en vraag me af wat mijn taak is in dit geheel? Welke verantwoording heb ik te pakken? Wat is mijn stuk?

De kleuren en kernwaarde van Bloei!

Vanuit de waarde van mijn onderneming Bloei! Is het belangrijk om de dingen lichter te maken. Vrouwen helpen naar een nieuw perspectief nadat het oude eigenlijk een blok aan het been is geworden. De oude verhalen die we onszelf blijven vertellen voorbij. Naar een nieuwe fase, een ander leven. Op een lichte manier waar we de taaie stukken niet schuwen zodat je het oude pad kunt verlaten naar een nieuw avontuur. Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Dus heb ik geen grote mond omdat ik de kennis van de wereld niet heb, maar wel de kennis van de indrukwekkende invloed van kleur op je gemoed en humeur. En daar heb ik wél wat in te doen.

Bewustwording van wat is de betekenis van de kleur van je mondkapje en wat wil je ermee uitstralen?

Dus ja hoor, een blog over de kleur van je mondkapje zodat je je bewust bentvan je uitstraling. Wat wil je met non-verbale communicatie zeggen? Wil je iets overbrengen? Wat kun je met de kleur van je mondkapje geven nu je glimlach minder zichtbaar is? Up to you. Je kunt het mooier maken. En oja, wat is een mondkapje eigenlijk? Wat wikipedia zegt lees je HIER en een ander woord is er eigenlijk niet dan enkel beschermingsgerei.

Wat is de betekenis van de kleur van je mondkapje?
De betekenis van de kleur van je mondkapje

De kleuren van je mondkapje… wat zegt dat over jou?

Natuurlijk wil je dit

Nog meer weten over de kleuren van jouw keuze? En de impact die je ermee maakt in je eigen leven? Wil je kiezen voor de bewustwording van wat wél mogelijk is? Wat jij wél kunt doen voor jezelf en je omgeving zodat je lichter leeft? Vanuit een lichte doeltreffende manier waar je werkelijk leert voelen en staan voor wat in je speelt? Je bent op het juiste adres. Welkom bij Bloei! Kies hier vandaag voor jouw  volle Bloei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *